ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Εκ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικης:"Δεν επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις φιλάθλων"

Εκ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικης:"Δεν επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις φιλάθλων"

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την ημέρα του τελικού.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής παίρνει μέτρα για να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο επεισοδίων την ημέρα του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό το Σάββατο (26/4, 20.00).
Απαγορεύει λοιπόν τη συγκέντρωση φιλάθλων σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας μέχρι τη σέντρα του τελικού στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
"Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπονται, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ο.Κ. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ» που θα διεξαχθεί το Σάββατο 26-4-2014 και ώρα 20:00’ στο Στάδιο Ο.Α.Κ.Α. και για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής, κατά το χρονικό διάστημα από 06:00 ώρα του Σαββάτου 26 Απριλίου 2014 μέχρι και την 20:00 ώρα της ιδίας, οι δημόσιες υπαίθριες συγκεντρώσεις φιλάθλων στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς:
Κωνσταντινουπόλεως (από τη συμβολή της με την οδό Σεπολίων), αριστερά Θερμοπυλών, Αγίων Ασωμάτων, Αποστόλου Παύλου, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Λ. Αμαλίας, Βασ. Σοφίας, αριστερά Ακαδημίας, Χαλκοκονδύλη, δεξιά 28ης Οκτωβρίου, αριστερά Κοδριγκτώνος, Αγορακρίτου, Πεισιστράτους, Σεπολίων, Κωνσταντινουπόλεως".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου