ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Εκανε και αφιερωμα στον Κακο η ΠΑΕ Παοκ...

Εκανε και αφιερωμα στον Κακο η ΠΑΕ Παοκ...

26/04/2014

 
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ...ΘΡΙΑΜΒΟΥ !!

Επομενο ηταν, μην μας κακοφαινεται...οποιος σφαζει κατεξακολουθησιν τον Ολυμπιακο ειναι αγαπητος , γουρλης και αμα λαχει του κανουμε και ενα αφιερωμα να τον εξυμνησουμε για την αντι Ολυμπιακοφροσυνη του.

Εμετικο και το δημοσιευμα αλλα και το αφιερωμα  απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ  για εναν διαιτητη σαν τον Κακο οπου μπαινει στο ψυγειο για οσα  για δυο εβδομαδες μετα το πρωτο αγωνα με τον Ολυμπιακο στην Τουμπα και μετα του κανουν μια ...αποψυξη και τον ξαναβαζουν σαν να μην τρεχει τιποτε..

Τι να πει κανεις? Που ακουστηκε?μια ΠΑΕ βγαινει και κανει αφιερωμα στον διαιτητη που σφυριζει στο παιχνιδι που θα...παιξει.Πολυ ωραια...Αν αυτο το εκανε η ΠΑΕ Ολυμπιακος θα φωναζαν ολοι...η παραγκα ο Μαρινακης που τα χωνει στην διαιτησια, τα στημενα,θα εγραφαν οι φυλλαδες, θα στηνονταν εκτακτες εκπομπες κλπ κλπ.

Και βεβαια καμμια απολυτως αντιδραση απο την αντιπαλη ομαδα και διεκδικητη του Κυπελλου Ελλαδος τον βαζελα...ετσι και το ειχαμε πει εμεις αυτο? ε, ρε τι θα γινοταν λεμε...αλλα για τον μπαοκ δεν πειραζει μωρε...καρντασια ειναι..

Αλλα τι να κανουμε ετσι το εχει καταντησει το Ελληνικο ποδοσφαιρο το..κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου με Σαβιδη και Αλαφουζο, να το χαιρεστε λοιπον και το κυπελλακι σας...και οποιος και να κερδισει μετα να κανετε αγκαλιτσα και τον γυρο του...θριαμβου..οποιος και να το παρει το ιδιο ειναι..αδελφες ψυχες εισαστε.

Ιδου τι εγραψε το...www.soccerplus.gr/

Αφιέρωμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον ρέφερι του τελικού Κυπέλλου

Ημερομηνία: 25 Απριλίου, 2014 18:08
Αφιέρωμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον ρέφερι του τελικού Κυπέλλου

Μετά το SoccerPlus και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε αφιέρωμα στο προφίλ του Τάσου Κάκου. Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, τονίζει -μεταξύ των άλλων- ότι ο Κερκυραίος ρέφερι "θεωρείται ο κορυφαίος εν ενεργεία διαιτητής", ενώ μέσω του κειμένου προκύπτει πως για τους Θεσσαλονικείς είναι γουρλής.
Το σχετικό κείμενο, αναφέρει: "Ο γεννημένος στην Κέρκυρα πριν από 44 χρόνια Τάσος Κάκος ορίστηκε από την ΚΕΔ / ΕΠΟ για να διευθύνει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Θεωρείται ο κορυφαίος εν ενεργεία Ελληνας διαιτητής, μολονότι εφέτος δεν επιλέχθηκε σε αρκετά παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.
Μέχρι και σήμερα διαμένει στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Τρίκλινο Κέρκυρας. Προτού εξελιχθεί σε διαιτητή – σταρ, εργάστηκε ως οικοδόμος, ως οδηγός ταξί, ασφαλιστής και πυροσβέστης που είναι η σημερινή του επαγγελματική ιδιότητα. Εχοντας ασχοληθεί από νεαρή ηλικία με τον αθλητισμό και στην προσπάθειά του να καταρτιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα προκειμένου να ασχοληθεί με την προπονητική (επάγγελμα που φιλοδοξεί να ασκήσει όταν κρεμάσει τη σφυρίχτρα) είχε παρακολουθήσει ένα σεμινάριο διαιτησίας!
Ένα τυχαίο γεγονός λίγο αργότερα, το 1997, όταν βρέθηκε στις εξέδρες μιας αναμέτρησης στην οποία ο βοηθός διαιτητής δεν είχε εμφανιστεί, του άλλαξε τη ζωή. Κλήθηκε να σηκώσει το σημαιάκι, τα κατάφερε και έκτοτε ασχολήθηκε με τη διαιτησία.
Πέρυσι ο Κερκυραίος διαιτητής διαιτήτευσε τον ΠΑΟΚ στον θρίαμβο (4-1) επί του Αρη και στο εκτός έδρας ματς με τον Πανθρακικό (4-1 υπέρ του ΠΑΟΚ) καθώς και στα ματς των play off με Ατρόμητο στο Περιστέρι (2-1 υπέρ των γηπεδούχων) και Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα (1-0).
Εφέτος ο Κάκος ήταν διαιτητής στο ΠΑΟΚ – Εργοτέλης 2-1, στο Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-1 και στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-1".
Ενώ στη συνέχεια υπάρχει ένας πίνακας με όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ που έχει "σφυρίξει" ο Κάκος.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου