ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Αδικιες σε Τούμπα, βόλει γυναικών και πόλο ανδρών

Αδικιες σε Τούμπα, βόλει γυναικών και πόλο ανδρών

Ο Ολυμπιακός δέχεται ανεξήγητα... χτυπήματα σε όλα τα σπορ. Σε ποδόσφαιρο, βόλεϊ και πόλο, ο πειραϊκός σύλλογος έχει αδικηθεί, αλλά οι αθλητές απαντούν μέσα στο γήπεδο με την αξία τους.
Κάτι δεν πάει καλά τον τελευταίο καιρό στα αθλητικά δρώμενα, αφού ο Ολυμπιακός δέχεται συνεχή... χτυπήματα, καθώς μετά τα γεγονότα στην Τούμπα την αθώωση της ΑΕΚ στο βόλεϊ γυναικών, ήρθε να προστεθεί η τιμωρία του στο πόλο ανδρών.

Στην Τούμπα όλοι είδαν τι έγινε με την ανοχή της ελληνικής αστυνομίας, των παρατηρητών και των εισαγγελέων, χωρίς ακόμη να αποδοθεί δικαιοσύνη. Τουναντίον επιβραβεύτηκε ο Τάσος Κάκος με τον ορισμό του στον τελικό του Κυπέλλου, παρότι στο ματς του πρωταθλήματος αποδείχθηκε ότι δεν... βλέπει καλά(βλέπε γροθιά Ινσαουράλδε).

Ακολούθησε η περίεργη τακτική της αθλητικής δικαστή της ΕΟΠΕ, που παραποίησε το φύλλο αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός και μεθόδευσε την αθώωση της “Ένωσης” στο ΑΣΕΑΔ. Δεν καταδίκασε την ΑΕΚ για το άναμμα καπνογόνου, την είσοδο οπαδού και τα υβριστικά συνθήματα , αλλά για το ...πέταγμα καπνογόνου, που δεν υπήρξε ποτέ.

Άλλο που δεν ήθελε το ΑΣΕΑΔ, πάτησε πάνω στην έωλη απόφαση και αθώωσε την ΑΕΚ, τρεις ώρες πριν από την έναρξη του πρώτου τελικού. Έτσι έδωσε ψυχολογικό αβαντάζ στις παίκτριες της 'Ένωσης” και ντεσαβανταζ στις αθλήτριες του Ολυμπιακού.

Παρεμπιπτόντως, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ-νομικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ , Αχιλλέας Μαυρομάτης, παρότι “of the record” παραδέχτηκε το...ολίσθημα της δικαστή, δεν την απέπεμψε.Το τρίτο χτύπημα ήρθε στο πόλο ανδρών, όπου ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, επειδή υπήρξε κάποιο επεισόδιο με τον τύποις προπονητή του Παναθηναϊκού, 15 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα. Και η τιμωρία ήταν βαριά, επειδή ο Ολυμπιακός (άκουσον, άκουσον) ήταν υπότροπος από το 2012.

Ο Ολυμπιακός βασιζόμενος στην απόφαση του ΑΣΕΑΔ για το βόλεϊ της ΑΕΚ, έκανε έφεση και περίμενε να μειωθεί η ποινή από δυο σε μια αγωνιστική, προκειμένου να γίνει την Κυριακή η στέψη(ο Ολυμπιακός προηγείται 2-0) μπροστά σε κόσμο και με τηλεοπτικές κάμερες. Κι όμως σε παρόμοια υπόθεση, πάρθηκε διαφορετική απόφαση και το ματς θα γίνει χωρίς θεατές και τηλεόραση.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε στη συνέχεια, μετά το τέλος του αγώνα και σε περίπτωση νίκης, να επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων για να παρευρεθούν στη στέψη, αλλά κι αυτό το αίτημα απορρίφθηκε με την απειλή νέας ποινής. Κι όμως κάτι ανάλογο επετράπη πριν από τρία χρόνια στο βόλεϊ, όταν ο Ολυμπιακός ήταν τιμωρημένος, έπαιξε τρίτο τελικό με τον Ηρακλή στο Ρέντη χωρίς θεατές, αλλά μετά το τελευταίο σφύριγμα μπήκαν οι οπαδοί στο γήπεδο και γιόρτασαν μαζί με τους παίκτες.

Οι απαντήσεις όμως στον αγωνιστικό τομέα ήταν καίριες, αφού ο Ολυμπιακός κέρδισε την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο πόλο έκανε το 2-0 επί της Βουλιαγμένης και στον Πειραιά,  δεν θέλουν να πιστεύουν ότι στο όλο θέμα υπάρχουν πολιτικές προεκτάσεις...

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου