ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Αρνηθηκε προταση ο Μίτσελ

Αρνηθηκε προταση ο Μίτσελ

 24/04/2014
 
Αρνητικά σε πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ απάντησε ο Μίτσελ για τον οποίο υπήρχε ενδιαφέρον από την Αραβία μέχρι και την Ουκρανία. «Εγώ έχω αποφασίσει ότι συνεχίζω», η ατάκα του Ισπανού στη διοίκηση.

Είχε πρόταση και είπε «όχι» ο Μίτσελ 
Την επιθυμία του να μείνει στον Ολυμπιακό και να δώσει συνέχεια στη φετινή – επιτυχημένη πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη έκανε πράξη ο Μίτσελ.

Στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, παρουσία του Γιάννη Βρέντζου, επισφραγίστηκε η παραμονή του Ισπανού στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και πλέον διοίκηση και προπονητής να περνούν στο στάδιο του σχεδιασμού της ομάδας της επόμενης σεζόν.

Για τον 51χρονο τεχνικό υπήρξε ενδιαφέρον από την Αραβία μέχρι την Ουκρανία, όμως εκείνος έχει στο μυαλό του την επιστροφή στην πατρίδα μόνο για κάποια από τις μεγάλες ομάδες της Primera Division (Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα).

Από την Αγγλία υπήρχε φήμη για την Τότεναμ, όμως είναι κοντά σε συμφωνία με άλλον προπονητή.

Όπως γράφει η SportDay, ο Μίτσελ είχε στα χέρια του μία άκρως δελεαστική πρόταση που έφτανε τα 4 εκατ. ευρώ (πιθανότατα από την Αραβία), όμως εκείνος δείχνει πως δεν ενδιαφέρεται για τα χρήματα αλλά για να συνδέσει το όνομά του με επιτυχίες σε κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Με τους πρωταθλητές Ελλάδας του δίνεται η δυνατότητα να είναι ξανά στο Champions League, ενώ το καλοκαίρι θα συμμετάσχουν σε διεθνές τουρνουά μαζί με κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους που έχει ιδιαίτερη αίγλη.

Άλλωστε, αν έρθει μία πρόταση από την Ρεάλ – για παράδειγμα – ο Μαρινάκης δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στις φιλοδοξίες του Ισπανού κόουτς και θα του ευχηθεί καλή επιτυχία στην καριέρα του.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου