ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Προχωρημένες διαπραγματεύσεις για Κάμπελ

Προχωρημένες διαπραγματεύσεις για Κάμπελ

Ο Ολυμπιακός είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Άρσεναλ για την απόκτηση του Κάμπελ και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Αλλαγές στο προπονητικό τιμ, με τους Βίκτορ και Λουένγκο να αποχωρούν από τον σύλλογο.
Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Ολυμπιακό και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς. Προτεραιότητα την δεδομένη χρονική στιγμή είναι να ξεκαθαρίσει ποιοι θα παραμείνουν από το υπάρχον ρόστερ, με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν στρέψει την προσοχή τους στους Τζόελ Κάμπελ, Ιβάν Μαρκάνο αλλά και Ντελβέν Εντινγκά.


Ειδικότερα η υπόθεση του Κοσταρικανού είναι σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό που είναι σε προχωρημένες επαφές με την Άρσεναλ για την απόκτηση του παίκτη με κανονική μεταγραφή. Το θέμα έχει μπει στην τελική ευθεία και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Καλά προχωράει και η πιθανότητα παραμονής του Ιβάν Μαρκάνο. Οι Πειραιώτες μιλάνε με την Ρουμπίν Καζάν για να βρουν την φόρμουλα της μετακίνησης του Ισπανού αμυντικού στον Πειραιά μετά την λήξη του δανεισμού του.

Πρόθεση των Πειραιωτών στο άμεσο μέλλον είναι να τα βρουν και με την Μονακό για την απόκτηση του Ντελβέν Εντινγκά. Οι συζητήσεις με τους Γάλλους είναι σε πιο προκαταρκτικό στάδιο και θα μπουν σε πιο καθημερινή βάση μόλις ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις των Κάμπελ και Μαρκάνο.

Όσον αφορά την φημολογία για τον Παπάζογλου, αξίζει να σημειώσουμε πως ο παίκτης του ΟΦΗ απέρριψε μια καλή πρόταση από το εξωτερικό. Γεγονός που ίσως λέει κάτι, ίσως και τίποτα. Μήπως περιμένει κάτι από το Λιμάνι ο Έλληνας επιθετικός;

Ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει τίποτα για την υπόθεση, ίσως απλά να υπάρχει σαν μια έξτρα λύση στο πίσω μέρος του μυαλού των Πειραιωτών.

Αλλαγές όμως επίκεινται και στο προπονητικό επιτελείο. Ο Βίκτορ, ασίσταντ κόουτς του Μίτσελ μέχρι σήμερα, αναχωρεί για την Ισπανία και την προοπτική να αναλάβει πρώτος προπονητής σε κάποιο σύλλογο της χώρας του.

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται και ο Κάρλος Μοράλες Λουένγκο (αναλυτής), με τον Αντώνη Νικοπολίδη να προστίθεται στο τεχνικό τιμ ως άμεσος συνεργάτης του Μίτσελ. Στο προπονητικό επιτελείο αναμένεται να προστεθεί και ένας ακόμη συμπατριώτης του Μίτσελ.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου