ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Champions League:Ατλέτικο - Τσέλσι 0-0 (pics+video)

Champions League:Ατλέτικο - Τσέλσι 0-0 (pics+video)


Ατλέτικο και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στην Μαδρίτη, έπειτα από έναν κακό πρώτο ημιτελικό. Τιμωρημένοι για την ρεβάνς οι Γκάμπι, Λάμπαρντ και Όμπι Μίκελ, τραυματίστηκαν Τσεχ και Τέρι
Χωρίς γκολ και χωρίς θέαμα ο πρώτος ημιτελικός του Champions League 2013-2014, καθώς Ατλέτικο Μαδρίτης και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0, σε ένα κακό ματς στο "Βιθέντε Καλντερόν".
Μόλις στο 18ο λεπτό ο Πετρ Τσεχ αποχώρησε λόγω τραυματισμού και ο Μαρκ Σβάρτσερ που τον αντικατέστησε έγινε ο μεγαλύτερος που παίζει σε νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης (41 ετών, 6 μηνών και 16 ημερών).

 
Στο δεύτερο ημίχρονο τραυματίστηκε και ο Τζον Τέρι, έτσι αμφότεροι θα χάσουν πιθανότατα την ρεβάνς, κάτι που είναι σίγουρο για τους Φρανκ Λάμπαρντ και Τζον Όμπι Μίκελ, καθώς συμπλήρωσαν κάρτες, όπως ο Γκάμπι για τους "ροχιμπλάνκος".
Ο Ζοζέ Μουρίνιο έστησε ιδανικά την Τσέλσι αμυντικά για να μην δεχτεί γκολ και το κατάφερε, αλλά βέβαια δεν πέτυχε και το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ, έτσι οι "μπλε" έχουν ελαφρύ προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς σε 8 βράδια στο Λονδίνο.
Ο Φερνάντο Τόρες ήταν βασικός και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους την Ατλέτικο, την οποία αντιμετώπισε για πρώτη φορά στο "Βιθέντε Καλντερόν" (έχει παίξει αντίπαλός της και στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup).
Η ομάδα της Μαδρίτης παραμένει αήττητη φέτος στην διοργάνωση, αλλά αυτό ήταν το πρώτο εντός έδρας ματς που δεν νίκησε, ενώ είχε 62% κατοχή και 26 τελικές προσπάθειες, με τους Άγγλους να έχουν μόλις 5.



 

Ατλέτικο - Τσέλσι 0-0


Γήπεδο: "Βιθέντε Καλντερόν", Μαδρίτη
Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)
Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ήρθε στο 15ο λεπτό, με τον Κόκε να εκτελεί κόρνερ και να προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον Πετρ Τσεχ, αλλά τελικά να καταφέρει να τον... τραυματίσει.
Ο Τσέχος πορτιέρε έδιωξε την μπάλα εκ νέου σε κόρνερ, κρεμάστηκε από το δοκάρι και εν συνεχεία έπεσε άτσαλα στον έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί (εξάρθρωση ωμοπλάτης) και να ζητήσει αμέσως αλλαγή.
Ο Μαρκ Σβάρτσερ πέρασε στην θέση του, με τον Αυστραλό να παίζει ημιτελικό Champions League σε ηλικία 41 ετών, 6 μηνών και 16 ημερών και να γίνεται ο μεγαλύτερος τερματοφύλακας σε φάση νοκ-άουτ.

Η Τσέλσι έγινε απειλητική για πρώτη φορά στο 27' με τον Ραμίρες να ολοκληρώνει αντεπίθεση με κακό πλασέ, ενώ αστόχησε στην απέναντι εστία ο Ραούλ Γκαρθία στο 30' μέσα από την περιοχή.
Η πρώτη σοβαρή ευκαιρία στο ματς ήταν το πλασέ του Μάριο Σουάρεθ στο 34', από το οποίο η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σβάρτσερ, ο οποίος μάλιστα την ακούμπησε, αλλά δεν δόθηκε κόρνερ, ενώ ο Αυστραλός στο 45'+1 μπλόκαρε μακρινό σουτ του Ντιέγκο.
Ο Κουρτουά χρειάστηκε για πρώτη φορά στο 48', όταν και μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Λάμπαρντ, ενώ στο 55' ο Σβάρτσερ έκανε κακή έξοδο, αλλά εν συνεχεία μπλόκαρε μετά το σουτ του Ντιέγκο.
Στο 76' ο Γκάμπι εκτέλεσε φάουλ και ο Σβάρτσερ απέκρουσε δύσκολα χαμηλά στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ, ενώ στο 85' η κεφαλιά του Ραούλ Γκαρθία πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αυστραλού, ο οποίος στο 90' μπλόκαρε και την κεφαλιά του Ντιέγκο Κόστα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Μάριο Σουάρεθ (79' Σόσα), Ραούλ Γκαρθία (86' Βίγια), Κόκε, Ντιέγκο (60' Αρντά Τουράν), Ντιέγκο Κόστα.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ (18' Σβέρτσερ), Αθπιλικουέτα, Κέιχιλ, Τέρι (73' Σέρλε), Άσλεϊ Κόουλ, Νταβίντ Λουίζ, Όμπι Μίκελ, Λάμπαρντ, Ραμίρες, Ουίλιαν (94' Ντεμπά Μπα), Τόρες.






 

Τα αποτελέσματα των 1ων ημιτελικών:


Τρίτη
Ατλέτικο - Τσέλσι 0-0

Τετάρτη
Ρεάλ - Μπάγερν (21:45 / ΔΤ)

Ο πίνακας των σκόρερς


14 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

10 γκολ
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

8 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

7 γκολ
Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο)

6 γκολ
Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

5 γκολ
Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)
Αρτούρο Βιντάλ (Γιουβέντους)
Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)
Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ)
Μάρκο Ρόις (Ντόρτμουντ)

4 γκολ
Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Νάπολι)
Ρόμπιν φαν Πέρσι (ManUtd)
Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)
Ραούλ Γκαρθία (Ατλέτικο)
Έντινσον Καβάνι (Παρί ΣΖ)
Άριεν Ρόμπεν (Μπάγερν)
Χουλκ (Ζενίτ)
Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα)

*ΑΣΙΣΤΣ: 8 Ρούνεϊ (ManUtd), 5 Ντι Μαρία (Ρεάλ) και Μπενζεμά (Ρεάλ), 4 Νασρί (Σίτι), Φαν ντερ Βιλ (Παρί), Οσκάρ (Τσέλσι), Ρόμπεν (Μπάγερν), Κρ.Ρονάλντο (Ρεάλ), Γκάμπι (Ατλέτικο) και Τιάγκο Μότα (Παρί)

Ατλέτικο - Τσέλσι 0-0 (highlights)


 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου