ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Η απαντηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:"Μη ρίχνουν και άλλο λάδι στη φωτιά"

Η απαντηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:"Μη ρίχνουν και άλλο λάδι στη φωτιά"


Ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως δεν πρόκειται να μπει σε δημόσιο διάλογο με αυτούς που ευθύνονται για τα αίσχη της Τούμπας εξέδωσε ο Ολυμπιακός, τονίζοντας πως θα πάρουν απαντήσεις από τη Δικαιοσύνη.
Λίγες ώρες μετά τη μακροσκελή ανακοίνωση του ΠΑΟΚ σχετικά με τον ημιτελικό της Τούμπας όπου κάνει λόγο μεταξύ άλλων για υστερία, στρουθοκαμηλισμό, μνήμη χρυσόψαρου, φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, ήρθε η απάντηση από την πλευρά του Ολυμπιακού.
Μέσω αυτής οι Πειραιώτες ζητούν από τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη αλλά και από τους Τσιστιακόφ, Βρύζα, Γκαγκάτση, Γεωργιάδη να μη δυναμιτίζουν και άλλο το κλίμα, ενώ κάνει λόγο για ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς των όσων συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας την Μεγάλη Τετάρτη.
Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προφανώς δεν πρόκειται να μπει σε δημόσιο διάλογο με αυτούς που ακόμα και σήμερα δεν έχουν ζητήσει συγγνώμη για τα αίσχη της Τούμπας και τη χυδαία αρένα που έστησαν το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης.

Και δεν θα το κάνει γιατί στα πρόσωπα τους αναγνωρίζει τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς των όσων συνέβησαν.
Για μια τελευταία φορά, καλούμε τους κυρίους Σαββίδη, Τσιστιακόφ, Βρύζα, Γκαγκάτση, Γεωργιάδη, να σταματήσουν να ρίχνουν κι άλλο λάδι στη φωτιά που οι ίδιοι φρόντισαν να ανάψει, με ασυνάρτητες ανακοινώσεις και δηλώσεις.
Για τα υπόλοιπα θα λάβουν απαντήσεις από την Ελληνική Δικαιοσύνη".ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου