ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Οι 56 και βάλε επιλογές του Μίτσελ

Οι 56 και βάλε επιλογές του Μίτσελ

 22/04/2014
 
Δυναμικό που θα μπορούσε να γεμίσει τρεις ομάδες διαθέτει ο Ολυμπιακός. Δείτε πόσοι παίκτες ανήκουν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ και θα παλέψουν για μία θέση στην ομάδα της επόμενης σεζόν.

Οι 56 και βάλε επιλογές του Μίτσελ

 Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού να ολοκληρώθηκαν, αλλά τον Μίτσελ και τους συνεργάτες τους περιμένει πολλή δουλειά το προσεχές διάστημα.

Γιατί μπορεί πολλοί προπονητές να «πονοκεφαλιάζουν» όταν δεν έχουν ένα επαρκές ρόστερ στη διάθεσή τους, όμως υπάρχουν και εκείνοι που… δεν ξέρουν ποιον να πρωτοδιαλέψουν, όπως στην περίπτωση του Ισπανού τεχνικού.

Το καλοκαίρι είναι παραδοσιακά εποχή προσθαφαιρέσεων στα ρόστερ των ομάδων, αλλά με τα σημερινά δεδομένα στο δυναμικό του Ολυμπιακού ανήκουν – κρατηθείτε – 56 ποδοσφαιριστές!

Σε αυτούς συγκαταλέγονται όσοι ολοκλήρωσαν τη σεζόν με την ομάδα, όπως επίσης και οι πολλοί δανεικοί σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί ή και να μειωθεί ανάλογα με τις κινήσεις που θα γίνουν, όχι όμως τόσο θεαματικά, ώστε να μην υπάρχει ανάγκη επιλογής.

Ο Μίτσελ το προσεχές διάστημα θα κληθεί να επιλέξει ποιοι από αυτούς είναι στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν, ποιοι όχι, αλλά και ενδεχομένως ποιοι θα δώσουν «εξετάσεις» κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού, όπως διαμορφώθηκε τον Γενάρη

Κάρολ, Μανιάτης, Πελέ, Τόρες, Μασάντο, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα, Εντινγκά (δανεικός από Μονακό), Σαβιόλα, Σάμαρης, Ρομπέρτο, Πέρες (με ειδική οψιόν από Βιγιαρεάλ), Βαλντές (δανεικός από Αλ Τζαζίρα), Φουστέρ, Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σιόβας, Μανωλάς, Μαρκάνο (δανεικός από Ρούμπιν Καζάν), Κάμπελ (δανεικός από Άρσεναλ), Σαλίνο, Ντομίνγκες, Μέγιερι, Σέποβιτς, Μπονγκ και Ολαϊτάν.

Οι δανεικοί σε ελληνικούς συλλόγους και του εξωτερικού

Γιαννιώτης (Φωστήρας), Άρης Βλάχος (Ερμής Ζωνιανών), Ντιελνά (Αζαξιό), Καραγκούνης (Άρης), Λεάντρο (ΠΑΣ), Ρουγκάλας (Φωστήρας), Τζανακάκης (Εργοτέλης), Μπουχαλάκης (Εργοτέλης), Ντε Βινσέντι (ΑΠΟΕΛ), Γκίνο (Φωστήρας), Ιμπραΐμ (Εργοτέλης), Κάταϊ (Πλατανιάς), Κολοβός (Πανιώνιος), Λυκογιάννης (Λεβαδειακός), Λύρας (Φωστήρας), Παιδάκης (Γλυφάδα), Πίνο (Ιντεπεντιέντε Μεντελίν), Σιώπης (Πλατανιάς), Τάτος (Άρης), Βλαχοδήμος (Πλατανιάς), Βουτσιώτης (Ιωνικός), Γιαταμπαρέ (Μπαστιά), Ζντιέλαρ (ΟΦΚ Βελιγραδίου), Διαμαντάκος (Εργοτέλης) και Ιωαννίδης (Χάνσα Ρόστοκ).

Οι παίκτες που ξεχώρισαν από την ομάδα Νέων

Από την δεύτερη ομάδα του συλλόγου, ο Μίτσελ έχει δει αρκετούς παίκτες στις προπονήσεις, όμως πέντε από αυτούς έχουν συμμετάσχει σε αποστολές ή έχουν παίξει σε επίσημους αγώνες.

Πρόκειται για τους Χουτεσιώτη, Κωνσταντίνο Βλάχο, Βούρο, Σάλιακα και Νίκο Βούρο. Μάλιστα, ο τελευταίος χρησιμοποιηθεί στον δεύτερο αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» για τη φάση των «16» του Champions League.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου