ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Παγκοσμια συγκινηση για τον Βιλανοβα

Παγκοσμια συγκινηση για τον Βιλανοβα

26/04/2014
Θρήνος στον χώρο του ποδοσφαίρου. Λίγες μέρες μετά την εσπευσμένη εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ο Τίτο Βιλανόβα έφυγε απ' τη ζωή σε ηλικία 45 ετών, χάνοντας την μάχη με την επάρατη νόσο.

«Έσβησε» ο Βιλανόβα…
Δυστυχώς, δεν κατάφερε να βγει νικητής στην μάχη με τον καρκίνο ο Τίτο Βιλανόβα. Μόλις σε ηλικία 45 ετών, ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα «έφυγε» απ’ τη ζωή, σκορπώντας την θλίψη σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου κι όχι μόνο.

Τα νέα ήταν πολύ άσχημα από χθες, όταν έγινε γνωστό πως εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε επέμβαση. Οι γιατροί δεν ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξοι, η κατάστασή του ήταν σταθερή, αλλά κρίσιμη και τελικά η μοίρα του έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι…

Τα τελευταία τρία χρόνια, ο Καταλανός τεχνικός έδινε την δική του προσωπική μάχη για να καταπολεμήσει την επάρατη νόσο και παρά το γεγονός πως πριν κάποιους μήνες υπήρχαν ενθαρρυντικά μηνύματα για την κατάστασή του, τελικά ήρθε το μοιραίο…

Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε το τραγικό συμβάν και ήδη ο αθλητικός κόσμος στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια, μην μπορώντας ακόμα να συνειδητοποιήσει την απώλεια.

Ο Βιλανόβα γεννήθηκε στις 17/9/1968 και ήδη οι «μπλαουγκράνα» τους οποίους «υπηρέτησε» ως πιστός στρατιώτης έκανε γνωστό πως τις προσεχείς ώρες θα διαμορφωθεί ειδικός χώρος στο «Καμπ Νου» όπου οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να αποτίσουν φόρο τιμής στον εκλιπόντα.
 Δεν κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο… Η ζωή του Τίτο Βιλανόβα όμως, αν και σύντομη, είχε πολλές κερδισμένες μάχες. Δείτε τις σε ένα όμορφο αφιέρωμα που ετοίμασε η «Marca».

Μια ζωή... «μπλαουγκράνα»
Απ’ την πρώτη του μέρα στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα μέχρι την τελευταία του παρουσία στου Καμπ Νόου, ο Τίτο Βιλανόβα έδωσε πολλές κερδισμένες μάχες.

Η ισπανική εφημερίδα «Marca» δημοσίευσε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για τον Τίτο Βιλανόβα και τις 14 πιο σημαντικές στιγμές της καριέρα του, στις οποίες σε πρώτο πλάνο είναι η ξεχωριστή σχέση του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, η οικογένειά του και φυσικά η αγαπημένη του ομάδα, η Μπαρτσελόνα.

inner
Το ντεμπούτο του στην Θέλτα, μετά από δύο χρόνια στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα

inner
Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε στο πλευρό του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μπαρτσελόνα Β’

inner
inner
Η θέση του δίπλα στον Πεπ Γκουαρδιόλα συνεχίστηκε και στην πρώτη ομάδα των Καταλανών, όπου αναλάμβανε και χρέη πρώτου προπονητή όταν ο συνεργάτης του έπρεπε να λείψει.

inner
Λίγο μετά την ανακοίνωση της ασθένειας του Ερίκ Αμπιντάλ, έγινε γνωστή και αυτή του Τίτο Βιλανόβα

inner
Η σχέση των δύο προπονητών δεν περιοριζόταν στο γήπεδο. Γκουαρντιόλα και Βιλανόβα μοιράζοντας κοινό τρόπο σκέψης και αντίληψης γύρω απ' το ποδόσφαιρο

inner
Δεν ξεχνιέται η… επίθεση που δέχτηκε απ’ τον Ζοσέ Μουρίνιο

inner
Με ένα συγκινητικό αποχαιρετισμό είπε «αντίο» στον Ερίκ Αμπιντάλ, όταν ο τελευταίος ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του στη Μπαρτσελόνα

inner
Τα συναισθήματά του ήταν ανάμικτα μετά την αποχώρηση του Πεπ Γκουαρντιόλα απ’ την Μπαρτσελόνα

inner
Μετά την αποχώρηση του Γκουρδιόλα ο Τίτο Βιλανόβα ανέλαβε τα ηνία της Μπαρτσελόνα

inner
Κέρδισε το πρωτάθλημα στο ντεμπούτο του ως προπονητής των Καταλανών

inner
Ο κόσμος των «μπλαουγκράνα» δεν… συγκράτησε την αδυναμία που του είχε. Το συγκεκριμένο κορέο «κόσμησε» το Καμπ Νόου πριν το περσινό τελευταίο «clasicο»

inner
Ο γιός του, Αντριά, του αφιέρωσε το τρόπαιο που κατέκτησε με την ομάδα νέων της Μπαρτσελόνα, ευχαριστώντας τον για την δύναμη που του δίνει.

inner
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Τίτο Βιλανόβα στο Καμπ Νόου, στην αναμέτρηση της περσινής σεζόν κόντρα στη Χετάφε


ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου