ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

20/04/2014

ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Μέχρι και τη... Θάτσερ θυμήθηκαν κάποιοι για να μας δείξουν τη σιδερένια πυγμή της κυβέρνησης απέναντι στη βία στα γήπεδα με αφορμή την ΚΤΗΝΩΔΙΑ της Τούμπας!
Με άλλα λόγια οι πολιτικοί που έκατσαν σαν τις ΚΟΤΕΣ να τους προσβάλει ένας τυχάρπαστος Ρώσος ονόματι Ιβάν Ιγκνάσεβιτς (η Σαββίδης) μέσα στο κοινοβούλιο, το ελληνικό κοινοβούλιο και όχι τη ρωσική δούμα, τώρα θα πάρουν τα πάνω τους.
Κύριοι η ξεφτίλα σας δεν έχει τέλος... Η αντίδραση της Πολιτείας ήταν μια αστεία ανακοίνωση και μια ακόμα πιο αστεία πρωτοβουλία να βρεθούν οι Πρόεδροι με τον Υφυπουργό Ανδριανό;;; Ότι και να πούμε είναι λίγο... Τώρα το λόγο έχει ο κόσμος μας...
Μέσα σε όλα πετάχτηκε και ο Σταμάτης "θέλω να γίνω Αλέκος" Βελής. Ο τιράντας που πήγε 60 χρονών και ακόμα ζει με τα λεφτά της γυναίκας του, έδωσε συνέντευξη στην Ελευθεροτυπία. Στο γνωστό Σάββα Λιβάνιο.
Αντί για ερωτήσεις ο Λιβάνιος έβγαλε τη χολή το για τον Ολυμπιακό με ΣΤΗΜΕΝΕΣ και ΕΜΕΤΙΚΕΣ ερωτήσεις όπως αν θα είχε ο Απόλλωνας καλύτερη τύχη αν είχε 1-2 δανεικούς από τον Ολυμπιακό...
Κι όμως, αυτοί οι τύποι, σαν το Λιβάνιο, δηλώνουν "δημοσιογράφοι" στην εφορία...
ΥΓ.: Δεν περνάνε και οι μέρες γρήγορα, δυστυχώς...


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου