ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Προετοιμάζεται για τα φιλικά

Προετοιμάζεται για τα φιλικά

Η δουλειά δεν σταματά για τον Ολυμπιακό, που προετοιμάζεται για τα φιλικά κόντρα σε Πανιώνιο και Λεβαδειακό. Προπονήθηκαν κανονικά το πρωί της Τρίτης (22/4) οι "ερυθρόλευκοι" στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μπορεί να ολοκληρώθηκαν για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ξεκίνησαν και οι διακοπές για τους Πειραιώτες. Αντιθέτως συνεχίζεται η δουλειά στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ενόψει και των δύο φιλικών αναμετρήσεων κόντρα σε Πανιώνιο (25/4) και Λεβαδειακό (29/4).


Το πρωί της Τρίτης οι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν και πάλι στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου και ακολούθησαν ένα πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης. Συν τοις άλλοις σε αυτές τις προπονήσεις ο Μίτσελ έχει την ευκαιρία να τσεκάρει και κάμποσους από τους δανεικούς της ομάδας.

Η προπόνηση είχε πολλές ασκήσεις με μπάλα, με σκοπό τον έλεγχο και τις γρήγορες μεταβιβάσεις.

Έχοντας έναν ικανό αριθμό παικτών στην διάθεση του, ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού χώρισε τους "ερυθρόλευκους" σε τέσσερις ομάδες που έπαιξαν "διπλό" σε μικρό χώρο, με την διάθεση να ξεχειλίζει.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Νίκος Βέργος, συνεχίζοντας θεραπεία και ατομικό. Η προπόνηση της Τετάρτης (23/4) είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί.


 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου