ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Αγγελοπουλοι:Καλη επιτυχια στην Μπαρτσελονα (video)

Αγγελοπουλοι:Καλη επιτυχια στην Μπαρτσελονα (video)

26/04/2014
Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ξεσπάθωσαν κατά της Ρεάλ, ευχήθηκαν καλή τύχη στη Μπαρτσελόνα και υπογράμμισαν ότι ο φετινός αποκλεισμός ήταν απλά μια στάση και ότι το ταξίδι συνεχίζεται.

Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού μίλησαν στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της επιστροφής της αποστολής στην Αθήνα, λέγοντας ότι δεν τρέφουν σεβασμό για τη Ρεάλ, ότι στο φάιναλ-φορ υποστηρίζουν τη Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκαν στην "εμετική" ελληνική πραγματικότητα και έκαναν έναν απολογισμό της φετινής ευρωπαϊκής πορείας, τονίζοντας ότι το ταξίδι των "ερυθρολεύκων" στην κορυφή συνεχίζεται.
Πρώτος πήρε το λόγο ο Γιώργος Αγγελόπουλος λέγοντας "συγχαρητήρια στους παίκτες, φτάσαμε μια ανάσα από την διεκδίκηση του three-peat, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει με αυτές τις συνθήκες και με αυτό το πλαίσιο.
"Είμαστε περήφανοι" 
Το μέλλον ανήκει στον Ολυμπιακό, ανήκει σε αυτή την ομάδα. Είμαστε όλοι νέοι. Τα παιδιά έχουν πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα είμαστε ξανά στην κορυφή της Ευρώπης, εκεί που μας αξίζει".
"Το μέλλον ανήκει σ' αυτή την ομάδα" 
"Σύντομα θα είμαστε ξανά στην κορυφή"
Και συνέχισε κάνοντας έναν μικρό απολογισμό: "Αποδείχτηκε ότι το πλεονέκτημα έδρας ήταν καθοριστικό. Νομίζω ότι χάθηκε στο εντός έδρας ματς με το Μιλάνο. Βασικός λόγος ήταν οι τραυματισμοί, χωρίς να θέλουμε αυτή τη στιγμή να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Παίξαμε χωρίς τον Λο, τον Σπανούλη, τον Πρίντεζη, τον Στράτο... Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα και πιστεύω ότι σύντομα θα είμαστε στην κορυφή".
"Καθοριστικό το πλεονέκτημα έδρας" 
Για να προσθέσει: "Αυτά που ζήσαμε τόσο χρόνια, δεν θα ξεχαστούν ποτέ από κανέναν. Όλοι σας και όλοι μας θα τις έχουμε αυτές τις στιγμές για πάντα στο μυαλό μας και πιστεύω ότι σύντομα θα επαναληφθούν. Απλά έγινε μια στάση".
"Δεν θα ξεχαστούν αυτά που πετύχαμε" 
"Εύχομαι να πατώσει η Ρεάλ στο φάιναλ-φορ"
Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε επίσης περήφανος για τον Ολυμπιακό δηλώνοντας ότι: "Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας. Παλέψαμε. Δεν παραδώσαμε κανένα στέμα. Χάσαμε από τη Ρεάλ, από την ομάδα που παίξαμε στον τελικό πέρσι και την κατατροπώσαμε. Φέτος χτυπηθήκαμε από τραυματισμούς, κάναμε ότι καλύτερο γίνεται και όπως είπε ο αδερφός μου το μέλλον ανήκει στον Ολυμπιακό".
 "Δεν παραδώσαμε το στέμμα"
Εν συνεχεία θέλησε να ευχηθεί "καλή επιτυχία στη Μπαρτσελόνα" και να ξεσπαθώσει εναντίον της Ρεάλ, λέγοντας ότι δεν τρέφει κανέναν μπασκετικό σεβασμό για αυτή την ομάδα, ενώ σε άλλη ερώτηση σχετικά με τους παίκτες από άλλες ομάδες που του έκαναν εντύπωση, ότι κανείς παίκτης της Ρεάλ δεν θα τον ενδιέφερε για τον Ολυμπιακό.
"Είμαστε με τη Μπαρτσελόνα"
"Είναι ένα συνονθύλευμα από καλούς παίκτες, αλλά με τον τρόπο που παίζουν δεν έδειξαν κανέναν σεβασμό στον Ολυμπιακό, που πήρε δύο πρωταθλήματα Ευρώπης και τους ταπείνωσε πέρσι στον τελικό. Τον έχουν τσακίσει τον Σπανούλη στο ξύλο και όταν το παιχνίδι έχει κριθεί, να πηγαίνουν τα δύο γκαρντ και να τον σηκώνουν εικονικά είναι μια εικόνα αηδίας για μένα. Εύχομαι να πατώσουν στο φάιναλ-φορ" ήταν τα λόγια του.
"Συνονθύλευμα η Ρεάλ"
"Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια"
Όταν η συζήτηση πήγε στον κόσμο ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε ότι: "Η παρουσία του ήταν πολύ σημαντική και στο Top-16 και σε όλα τα παιχνίδια", ενώ ο αδερφός του συμπλήρωσε ότι: "Ο κόσμος, για παράδειγμα στο τελευταίο παιχνίδι με τη Ρεάλ, άρχισε να καταλαβαίνει καλύτερα τους ρόλους των παικτών. Δεν χειροκροτήθηκαν, δηλαδή, οι παίκτες που σημείωναν τους πόντους, αλλά και κάποιοι που σε προηγούμενα παιχνίδια είχαν αποδοκιμαστεί".
"Σημαντική η παρουσία του κόσμου" 
Και κατέληξε με σιγουριά ότι: "Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο κόσμος του Πρωταθλητή Ευρώπης. Πιστεύω ότι θα περιμένει να χειροκροτήσει αυτή την ομάδα στους τελικούς, αλλά και πριν τους τελικούς. Είδαμε και στα παιχνίδια με τη Ρεάλ ότι ο κόσμος έδειξε μια αναγνώριση, όχι μόνο για τη φετινή χρονιά".
"Η αναγνώριση του κόσμου" 
"Συνεχίζουμε με το ίδιο μοντέλο"
Η ήττα και ο αποκλεισμός από μια ομάδα με διπλάσιο μπάτζετ δεν πτοεί τους αδερφούς Αγγελόπουλους, που τόνισαν ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει με το ίδιο μοντέλο και τα επόμενα χρόνια, με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να σχολιάζει σχετικά ότι "θα συνεχίσουμε με το ίδιο μοντέλο. Δεν έπαιξε κάποιο ρόλο στο σημερινό αποτέλεσμα. Και με τις πιθανότητες να το δούμε, τα μπάτζετ των 40 εκατομμυρίων, κάποια στιγμή θα κέρδιζαν ένα παιχνίδι παραπάνω. Ο νόμος της ζωής είναι αυτός".
"Συνεχίζουμε με το ίδιο μοντέλο" 
Ξεκαθάρισαν ότι δεν ήθελαν αν πουν πολλά πράγματα για την ελληνική πραγματικότητα και το ελληνικό πρωτάθλημα, χαρακτηρίζοντας εμετική την κατάσταση που επικρατεί, κάνοντας λόγο για τη διαιτησία. Αρκέστηκαν να αναφερθούν για το κομμάτι της Εθνικής λέγοντας δια στόματος Γιώργου Αγγγελόπουλου ότι: "Η μισή Εθνική Ελλάδος είναι παίκτες του Ολυμπιακού. Πηγαίνουν, αγωνίζονται, τα δίνουν όλα, τραυματίζονται, επιβαρύνονται. Πολλοί τραυματισμοί ενδεχομένως να έχουν σχέση με την προσπάθεια στην Εθνική Ελλάδας. Συνεχίζουν, όμως. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός".
"Αυτά πρέπει να προσέξουν περισσότερο" 
Δήλωσαν μάλιστα υπερήφανοι που έξι πρώην παίκτες του Ολυμπιακού (σ.σ εφτά - Σχορτσιανίτης, Ζίζιτς, Παπανικολάου, Ντόρσι, Τεόντοσιτς, Χάινς και Μπουρούσης) θα αγωνιστούν στο φάιναλ-φορ. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραδέχτηκε ότι αυτό "δεν έχει ξαναγίνει, είναι εντυπωσιακό", ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος συμπλήρωσε ότι "η Μπαρτσελόνα έχει δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ο ένας έχει πάρει μια Ευρωλίγκα και ο άλλος δύο Ευρωλίγκες. Ένας από τους λόγους που ευχήθηκα καλή επιτυχία στη Μπαρτσελόνα είναι και αυτός. Έχει δύο πρωταθλητές Ευρώπης στη σύνθεση της. Θα θέλαμε να είμαστε εμείς εκεί, βέβαια".
"Εντυπωσιακό..." 
Τον επίλογο "έγραψε" ο Γιώργος Αγγελόπουλος καταλήγοντας: "Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι που ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να κάνει το three-peat. Ίσως έφτασε η στιγμή να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας τι έχουμε πετύχει. Αυτό ισχύει για όλον τον κόσμο".
"Να συνειδητοποιήσουμε το τι έχουμε πετύχει"

 

Π. Αγγελόπουλος 4 από 22ios


 ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου