ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Έτοιμος για το 2-2 στο ΣΕΦ

Έτοιμος για το 2-2 στο ΣΕΦ

Ο Περπέρογλου γυμνάστηκε με την ομάδα αλλά θα μείνει εκτός δωδεκάδας, ενώ ο Πέτγουεϊ έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αλλά θα βρεθεί στην αποστολή και θα παίξει. Παρουσία Αγγελόπουλων η προπόνηση.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το τέταρτο παιχνίδι των playoffs της Euroleague, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ (21:45, NOVA) της Τετάρτης (23/4) στο ΣΕΦ. Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, οι Πειραιώτες έκαναν για αρκετή ώρα βιντεοθεραπεία, παρακολουθώντας τα πρόσφατα παιχνίδια κόντρα στην Ρεάλ, αναλύοντας τα λάθη αλλά και τα σωστά που έπραξαν απέναντι στους Μαδριλένους.

Στην προπόνηση της ομάδας έλαβε κανονικά μέρος, ύστερα από αρκετές μέρες, ο Στράτος Περπέρογλου.

Είναι καλύτερα, δεν έχει πλέον πυρετό ο οποίος του εξασθένισε τον οργανισμό, αλλά θα μείνει σίγουρα εκτός αποστολής από την αναμέτρηση καθώς είναι ανέτοιμος. Αν η σειρά πάει σε πέμπτο παιχνίδι τότε θα ακολουθήσει την αποστολή στην Ισπανία και πιθανότατα θα παίξει, αλλά για τον τέταρτο προημιτελικό δεν υπολογίζεται.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ακολούθησε μέρος του προγράμματος και δεν προπονήθηκε κανονικά μαζί με την ομάδα.

Ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στα playoffs, αισθάνεται ενοχλήσεις (τσίμπημα, ελαφρύ τράβηγμα) στους προσαγωγούς, πρόβλημα που του δημιουργήθηκε στον τρίτο προημιτελικό, αλλά θα βρεθεί στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού κάνοντας υπερπροσπάθεια. Όπως αναφέρουν οι γιατροί της ομάδας, αν το ματς δεν ήταν τόσο σημαντικό θα τον άφηναν εκτός αποστολής, αλλά λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης ο παίκτης θα... σφίξει τα δόντια και θα παίξει για όσο χρειαστεί.

Η νίκη έφερε χαμόγελα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, αλλά σε καμία περίπτωση εφησυχασμό. Η ψυχολογία της ομάδας τονώθηκε, οι παίκτες απέκτησαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά ξέρουν πως και την Τετάρτη (23/4) θα έχουν δύσκολο έργο μπροστά τους. Αυτό που τους ικανοποιεί είναι ότι η τακτική που ακολούθησαν στο τρίτο ματς σε άμυνα και επίθεση έφερε αποτέλεσμα. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν βρει τα τρωτά σημεία της Ρεάλ και εκεί θα χτυπήσουν και πάλι στο τέταρτο ματς της σειράς. Και ακόμη αν οι Ισπανοί αλλάξουν την φιλοσοφία τους στον τρόπο που θα αγωνιστούν, οι Πειραιώτες θα έχουν "απάντηση", καθώς έχουν προετοιμαστεί για όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.

Στην προπόνηση της ομάδας στο ΣΕΦ βρέθηκαν και οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι παρακολούθησαν διακριτικά το πρόγραμμα των ερυθρολεύκων. Για το ματς υπάρχει sold-out, καθώς πουλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για την αναμέτρηση μέσα σε λίγες ώρες και οι άνθρωποι των Πρωταθλητών Ευρώπης ευχαριστούν θερμά τον κόσμο τους για την συμπαράσταση που δείχνουν στην ομάδα. Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι και δηλώνουν αισιόδοξοι για το 2-2 στη σειρά, καθώς όπως τονίζουν έχουν κάνει καλή προετοιμασία.

*20.000 ευρώ ήταν το πρόστιμο της Ευρωλίγκας για τις 17 κροτίδες που έπεσαν στο ΣΕΦ κατά τη διάρκεια του τρίτου προημιτελικού.

Δείτε τα βίντεο από την προπόνηση στο ΣΕΦ:



Sport24: Προπόνηση ενόψει Ρεάλ (1) 



Sport24: Προπόνηση ενόψει Ρεάλ (2) 



Sport24: Προπόνηση στο ΣΕΦ ενόψει Ρεάλ (3)

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου