ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

«Καμπάνα» σε Γιαννακόπουλο και ΚΑΕ

«Καμπάνα» σε Γιαννακόπουλο και ΚΑΕ

25/04/2014
 
 Με ποινή αποκλεισμού απ’ τα γήπεδα για μια αγωνιστική τιμώρησε η Ευρωλίγκα τον Δ. Γιαννακόπουλο, λόγω των δηλώσεών του κατά της διαιτησίας. Υψηλό πρόστιμο στην ΚΑΕ, αλλά και τον πρόεδρό της.

«Καμπάνα» σε Γιαννακόπουλο και ΚΑΕ
Δεν άφησε ατιμώρητες τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά της διαιτησίας μετά το τρίτο και τέταρτο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, η Ευρωλίγκα. Η Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής τιμώρησε τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού με απαγόρευση εισόδου στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας για τη νέα σεζόν (2014-2015), καθώς και με συνολικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ.

Η Ευρωλίγκα έχει δείξει πολλάκις πως... δεν συγχωρεί τυχόν δυσμενείς κρίσεις και με αυτό το σκεπτικό έριξε την... καμπάνα στον πρόεδρο της πράσινης ΚΑΕ. Μάλιστα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει πως η δήλωση που είχε κάνει ο Γιαννακόπουλος μετά το τρίτο ματς της σειράς έχει ήδη «κατέβει» απ’ την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Τιμωρία υπήρξε βέβαια και για την ομάδα. Αρχικά με πρόστιμο 1.500 ευρώ για τις σειρήνες στο τρίτο παιχνίδι την Δευτέρα του Πάσχα, και με 10.000 για την είσοδο των οπαδών στο παρκέ, προτού ολοκληρωθεί η αναμέτρηση της Τετάρτης!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου