ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Μπαρτζώκας: «Το ίδιο αποφασιστικοί»

Μπαρτζώκας: «Το ίδιο αποφασιστικοί»

23/04/2014
 
Να είναι το ίδιο αποφασιστικοί και να κάνουν λιγότερα λάθη... Αυτά θα είναι τα στοιχεία που θα οδηγήσουν αύριο τον Ολυμπιακό στη δεύτερη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Μπαρτζώκας: «Το ίδιο αποφασιστικοί»

Να είναι οι παίκτες του το ίδιο αποφασιστικοί για την κατάκτηση της νίκης…

Αυτό θα είναι το κύριο στοιχείο που θα πρέπει να έχει αύριο ο Ολυμπιακός για να πάρει τη δεύτερη νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Υπάρχει διαφοροποίηση όσον αφορά τον στόχο μας. Χθες μπήκαμε αποφασιστικοί στο ματς και έτσι θα συμβεί και αύριο. Ξέρουμε ότι αυτό το παιχνίδι είναι για εμάς και δεν θα υπάρξει πέμπτο εάν δεν πάρουμε το αυριανό παιχνίδι», τόνισε –αρχικά- ο προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Ξέρουμε ότι είναι ένα ματς με την καλύτερη ομάδα στη Ευρώπη. Είδαμε την ποιότητά της και στο χθεσινό παιχνίδι. Εμείς πρέπει να είμαστε το ίδιο αποφασιστικοί και να κάνουμε ακόμη λιγότερα λάθη από χθες για να πάρουμε τη νίκη».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού πρόσθεσε…

«Μην περιμένετε να σας πω ποια είναι τα τρωτά σημεία της Ρεάλ. Εμείς πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε μια λιγότερο έμπειρη ομάδα από αυτούς και επίσης πρέπει να καταλάβουμε ότι η Ρεάλ χτίστηκε για να πάρει την Ευρωλίγκα. Εμείς σκοπεύουμε αύριο να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να κερδίσουμε», τόνισε, αλλά παραδέχθηκε ότι το έργο των παικτών του είναι δύσκολο…

«Είναι πολύ δύσκολο το έργο μας. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες, τον κόσμο μας όπως και έγινε και χθες. Αυτό που πρέπει να παραδεχθούμε είναι ότι ήμασταν αποφασιστικοί. Περιμένουμε από όλους τους παίκτες να βοηθήσουν και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει», κατέληξε…


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου