ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΡΙ...ΡΙΡΗ....ΡΙΡΙΚΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΜΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΟΥΡΛΟΟΟΟΟ...

ΡΙ...ΡΙΡΗ....ΡΙΡΙΚΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΜΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΟΥΡΛΟΟΟΟΟ...

21/04/2014

ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ...
Ο Μιστερ Ριρίκος Μπαρτζινόπουλος, παληκαρι της διαπλοκής που πιστα υπηρέτησε ως μπαρουφολόγος σε όλη του τη ζωή, γίνεται σε κάθε άρθρο του στην ιστοσελίδα του sentragoal.gr πιο προκλητικός και πιο εμετικός.
Σύμφωνα με το Ριρίκο που τώρα στα στερνά της ζωής του αποφάσισε να γίνει ποδοσφαιρικός αναλυτής, για τα αίσχη της Τούμπας φταίει φυσικά ο... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ο Ριρίκος όπως όλοι οι λαγοί ξεχνάνε εύκολα η καλυτερα θα ελεγα, εχουν επιλεκτικη μνημη...
ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ-ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑ ΜΟΥ....
Θυμούνται τη Ριζούπολη αλλά όχι τα δικά τους αίσχη. Το σίδερο στο πρόσωπο του Γεωργίου στη Λεωφόρο (ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΡΙΡΙΚΟ), τον ξυλοδαρμό Ευθυμιάδη (ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΙΡΙΚΟ), τις μπούκες στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου (ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΦΕΡΕΙΡΑ ΡΙΡΙΚΟ), τις... βόμβες με μπιτόνια βενζίνης (ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΙΡΙΚΟ) που οδήγησαν στην οριστική διακοπή του μεταξύ μας παιχνιδιού πρόπερσι...
Και όλα αυτά τα τελευταία χρόνια. Με το πιο βρώμικο πρωτάθλημα όλων των εποχών (αυτό του 2010) για το οποίο ο Ριρίκος δεν ξέρει τίποτε! Φανταζόμαστε για τα χρόνια της νειότης του και τις XΟΥΝΤΕΣ και τα ΧΟΥΝΤΕΜΠΛΕΙ κάτι θα θυμάται... Μπόχα βρώμα όλη τους η ιστορία, δεν μπορεί, κάτι θα πήρε το αυτί του.

Περαστικα σου Ριρικο....

Ιδου τι εγραψε...





Ερρίκος Μπαρτζινόπουλος

Τι θα πουν Μαρινάκης, Σαββίδης, Αλαφούζος;

Με άλλα είχα προγραμματίσει ν' ασχοληθώ, σε άλλα (λόγω Πάσχα) οδηγήθηκα κάποια στιγμή και σε άλλα υποχρεώνομαι να καταλήξω. Η επικαιρότητα, βλέπετε. Η Θεσσαλονίκη, η ήττα του Ολυμπιακού, τα γεγονότα στο γήπεδο και η παρέμβαση του πρωθυπουργού. Καλή ιδέα η σύσκεψη με τον Μαρινάκη, τον Σαββίδη και τον Αλαφούζο, αλλά εκείνο που δεν κατάλαβα είναι τι θα συζητήσουν.
Για τη βία, λέει. Τι ακριβώς, όμως; Για τη βλακεία ή την αθλιότητα των ψαριών στον πάγκο του Ολυμπιακού; Δεν νομίζω να ήταν ως πράξη βιαιότερη από το λιθοβολισμό και την αντικειμενική αδυναμία μιας ομάδας να φτάσει έγκαιρα στον προορισμό της.


Μήπως για την αποπνικτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν τα εκατοντάδες καπνογόνα; Ανάλογη, αλλά μικρότερης διάρκειας, δημιουργείται και στο Καραϊσκάκη από τα δεκάδες που χρησιμοποιούνται εκεί. Ή μήπως για τις συμπλοκές και την κακοποίηση ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού από ανθρώπους του ΠΑΟΚ; Για ανάλογα ή και χειρότερα γεγονότα υπάρχει η δήλωση του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού ότι οι οπαδοί της ομάδας του «δίδαξαν ήθος» όταν την έπεσαν στον Σισέ.
Προς Θεού, δεν εννοώ ότι δεν συνέβη τίποτα και δεν θα πρέπει ν' ασχολούμαστε με τέτοιες καταστάσεις. Εκείνο που εννοώ είναι ότι θα πρέπει να σταθούμε στην ουσία του προβλήματος. Καυτηρίασαν, για παράδειγμα, όλα τα ΜΜΕ τις συμπλοκές μεταξύ ποδοσφαιριστών. Και ανάλογες συμπλοκές υπήρξαν και στο Καραϊσκάκη.
Δεν απασχολεί κανέναν η αιτία; Γιατί ήρθαν στα χέρια συμπαίκτες στην εθνική ομάδα; Τι τους χώρισε; Η επιθυμία της νίκης και μόνο; Για όσους δεν θέλουν να κλείνουν τα μάτια η απάντηση είναι εύκολη. Επειδή κάποιοι δεν έχουν μάθει να χάνουν κι επειδή κάποιοι άλλοι διεκδικούν το δικαίωμα στη νίκη αλλά και στα οικονομικά οφέλη που συνεπάγονται η επιτυχία και η διάκριση.
Κι αυτό ισχύει και σε επίπεδο συλλόγων αλλά και σε επίπεδο ποδοσφαιριστών. Κανένα σύστημα και κανένα κύκλωμα δεν έχει το δικαίωμα να διοχετεύει τα οικονομικά οφέλη από τις αγωνιστικές επιτυχίες στην ίδια μονίμως κατεύθυνση.

Να την κάνει τη σύσκεψη ο πρωθυπουργός, αφού τη συγκάλεσε, αλλά να είναι ουσιαστική. Λέει και ξαναλέει, για παράδειγμα, ο Σαμαράς ότι η χώρα χρειάζεται επενδύσεις. Ξέρει να προσήλθαν στο ποδόσφαιρο πολλοί επενδυτές σαν τον Βελλή; Δεν του λέει τίποτα ο τρόπος που τα έφτυσε, τους έφτυσε και τα παράτησε; Ούτε και ο τρόπος με τον οποίο βρέθηκε στην Β΄ κατηγορία ο Απόλλωνας; Είναι στοιχειώδη αυτά που απαιτούν οι αντιδρώντες στο ποδοσφαιρικό κατεστημένο. Να σταματήσει η κοροϊδία με τη διαιτησία που προκαλεί από μία μέχρι τρεις καταγγελίες σε κάθε αγωνιστική. Να πάψει αυτή η γελοιότητα των δανεικών που έχει καταστήσει πέντε ή έξι ομάδες παραρτήματα του Ολυμπιακού.
Και η ΕΠΟ και η λίγκα να μεταβληθούν σε όργανα εκπροσώπησης και προάσπισης των συμφερόντων όλων των ομάδων και όχι μόνο του οικονομικά ισχυρού όπως συμβαίνει ως τώρα.
Αυτά ως προς το οργανωτικό και το αγωνιστικό. Γιατί υπάρχει κι ένας άλλος τομέας με πολλές και μεγάλες εκκρεμότητες που θα πρέπει να «κλείσουν» κάποια στιγμή.
Η Δικαιοσύνη πρέπει να ολοκληρώσει επιτέλους το έργο της. Δεν γίνεται να έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εδώ και δυο χρόνια και να μην έχουν προχωρήσει οι σχετικές δικογραφίες. Όπως επίσης είναι αδιανόητο να εκστομίζονται βαρύτατες καταγγελίες από τον αρμόδιο εισαγγελέα και να μην ενοχλείται κανείς. Στην Τουρκία χρειάστηκαν μόλις έξι μήνες για να βρεθεί ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσέ στη φυλακή.
Τα όσα ζήσαμε στη Θεσσαλονίκη θα έχουν και συνέχεια αν η Πολιτεία εξακολουθήσει να κλείνει τα μάτια και να παραμένει αδρανής. Του χρόνου η ψαλίδα θα έχει κλείσει αρκετά σε αγωνιστικό επίπεδο σε σχέση με φέτος. Το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί από το Δεκέμβριο. Και τα φαλτσοσφυρίγματα θα χρειαστεί να είναι πολύ περισσότερα προκειμένου να προστατευτεί η πειραϊκή επικυριαρχία.
Έκανε ένα μεγάλο βήμα ο πρωθυπουργός παρεμβαίνοντας προσωπικά στα ποδοσφαιρικά ζητήματα, Ούτε να κάνει πίσω δικαιούται, αλλά να θεωρήσει ότι έκανε το καθήκον του ασχολούμενος μόνο με χούλιγκανς, ταραξίες και άλλα συναφή. Αν επιλέξει τέτοια λύση θα είναι προσωπικά υπεύθυνος για ό,τι επακολουθήσει. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται βαθιές τομές. Και η καραμέλα του «αυτοδιοίκητου» έχει λιώσει πια. Κανένας δεν μπορεί να είναι κράτος εν κράτει.
Υ.Γ. Την προηγούμενη βδομάδα οι επισκέψεις στη σελίδα μου ανήλθαν σε 6.300 περίπου. Ανάμεσα τους ήταν και οι μόνιμοι 15 ή 20 ανωνυμογράφοι που έχουν μπερδέψει την κριτική με τις κραυγές και το διάλογο με την έλλειψη ευπρέπειας. Τα έχει αυτά το διαδίκτυο.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου