ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...............


Σκόραρε και πάλι ο Επστάιν
 17 Οκτωβρίου 2010
  Ο Ντένις Επστάιν σκόραρε για μια ακόμη φορά στο Κέρκυρα-Καβάλα 1-1, φτάνοντας τα τέσσερα γκολ φέτος (video)
Σκόραρε και πάλι ο Επστάιν
Καλός παίκτης είναι, την δουλειά του την κάνει και με το παραπάνω, αλλά δεν μπορεί να τα βάζει και με 11 αντιπάλους, πράττοντας όλα όσα δεν καταφέρνουν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του... Ο Ντένις Επστάιν, σκόραρε για μια ακόμη φορά φέτος για λογαριασμό της Κέρκυρας, άνοιξε διάπλατα τον δρόμο της νίκης στο συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ, αλλά η Καβάλα ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη στο χορτάρι του Παμπελοποννησιακού και πήρε απολύτως δίκαια τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Γερμανός άσος, που αγωνίζεται δανεικός στους "Φαίακες" από τον Ολυμπιακό, με καλοζυγισμένο αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή στο 20ο λεπτό, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, φτάνοντας τα τέσσερα τέρματα για φέτος. Ο 25χρονος αριστερός μέσος των νησιωτών, διάγει πολύ καλή σεζόν φέτος και συνεχίζει να "πληγώνει κατά ριπάς" τα δίχτυα του εκάστοτε... εχθρού της Κέρκυρας, κάτι που φυσικά ικανοποιεί και τους ερυθρόλευκους. Άλλωστε, είναι στην ευχέρειά τους το επόμενο καλοκαίρι να τον φέρουν πίσω στο λιμάνι και να τον αξιοποιήσουν. 


"Ξέρανε" τον Ηρακλή ο Παπάζογλου
Ο Τάσος Παπάζογλου σκόραρε στο εκτός έδρας 1-1 του Πανσερραϊκού με τον Ηρακλή. Τι έκαναν οι άλλοι δανεικοί του Ολυμπιακού.
"Ξέρανε" τον Ηρακλή ο Παπάζογλου
Όπως και να το δει κανείς, η επίθεση του Ολυμπιακού πηγαίνει περίφημα φέτος... Η ομάδα του Πειραιά έχει πετύχει 13 γκολ στο πρωτάθλημα και είναι η πλέον παραγωγική στην Super League, αλλά τον δρόμο προς τα δίχτυα βρίσκουν και οι δανεικοί του με ευλαβική συνέπεια. Τουλάχιστον, αυτοί που παίζουν, διότι οι υπόλοιποι αποτελούν μια πονεμένη ιστορία.

Μετά τον Ντένις Επστάιν, ο οποίος σημείωσε κόντρα στην Καβάλα το τέταρτο φετινό του τέρμα στην Super League, ήρθε ο Τάσος Παπάζογλου να χριστεί επίσης σκόρερ για λογαριασμό του Πανσερραϊκού στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Ο κεντρικός αμυντικός των "λιονταριών", που αποκτήθηκε φέτος από τον Ολυμπιακό αλλά παρέμεινε για ένα χρόνο στις Σέρρες, ισοφάρισε σε 1-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα στο "Καυτανζόγλειο" και χάρισε έναν υπερπολύτιμο πόντο στην ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς.

Hraklis-Panseraikos 1-1.
Όσον αφορά τους υπόλοιπους δανεικούς, ο Σουμπίνιο έπαιξε στο ματς του Πανσερραϊκού με τον Ηρακλή, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και με αυτούς του ΟΦΗ στον αγώνα με τα Τρίκαλα για μια ακόμη φορά. Αν και με τον Κατσικογιάννη υπάρχει η δικαιολογία του τραυματισμού, δεν ισχύει το ίδιο με τους Σοϊλέδη και Νικλητσιώτη, που έμειναν εκτός αγώνα. Επιπλέον, ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης δεν έπαιξε στην αναμέτρηση του Εθνικού με τον Ιωνικό (1-2 στο Ελληνικό), όπως και οι Βαλεριάνος και Σταμόγιαννος στο Θρασύβουλος-Δόξα Δράμας 4-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου