ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

"Σπουδαία και οργανωμένη ομάδα"

"Σπουδαία και οργανωμένη ομάδα"

  17/10/2010 


Ο Ετορε Μεσίνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, αλλά ξεκαθάρισε πως θέλει η ομάδα του να ξεκινήσει με το δεξί στην Ευρωλίγκα, όσο και αν «το αποτέλεσμα σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης δεν έχει μεγάλη σημασία», όπως υποστήριξε.
Ο Ιταλός κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης, σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, τόνισε: "Είναι τιμή για εμάς και τον Ολυμπιακό που θα παίξουμε στο εναρκτήριο ματς της νέας σεζόν της Ευρωλίγκας. Ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί στο παιχνίδι, πιστεύω πως πρόκειται για δύο ομάδες με αρκετό μέλλον που έχουν στο ρόστερ τους αρκετά σπουδαίους νεαρούς παίκτες".
Στη συνέχεια, σχολίασε: "Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα, αρκετά οργανωμένη. Αυτό που παίζει ρόλο σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι να κάνουμε λίγα λάθη, να έχουμε τον έλεγχο τον ριμπάουντ και να πάμε το ματς στον δικό μας ρυθμό. Δουλεύουμε σκληρά και βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και στόχος μας είναι να αρχίσουμε με το δεξί στην Ευρωλίγκα".
Από τους παίκτες της Βασίλισσας αυτός που τοποθετήθηκε ήταν ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, που σημείωσε ότι: "Είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι που θα αγωνιστούμε στο εναρκτήριο ματς της Ευρωλίγκας απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Θα είναι παιχνίδι υψηλού επιπέδου μιας και ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα και πολύ δύσκολος αντίπαλος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου