ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Η προϊστορία των αγώνων

Η προϊστορία των αγώνων 

23/10/2010

  Δύο σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει η 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, αφού την Κυριακή η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Ολυμπιακός τον Ευρωπαίο Άρη.

Ατρόμητος - Skoda Ξάνθη

Το περσινό 1-0 με γκολ του Λούκας Φαβάλι είναι η μοναδική νίκη του Ατρόμητου στο Περιστέρι κόντρα στην Ξάνθη. Συνολικά τα τελευταία χρόνια που η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει καθιερωθεί στη μεγάλη κατηγορία, οι Θρακιώτες έχουν δύο νίκες, ενώ ξεχωρίζει το εντυπωσιακό 3-3 το 2007, όπου είχαν πετύχει απο δύο γκολ οι Λουτσιάνο(για τον Ατρόμητο) και Μπάρκογλου(για την Ξάνθη).

Ολυμπιακός Βόλου – Λάρισα

Σπουδαίας σημασίας είναι το θεσσαλικό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη. Στην προϊστορία τα πράγματα είναι συγκεκριμένα αφού Λάρισα και Ολυμπιακός Βολου δεν έπαιζαν στην ίδια κατηγορία. Πέρσι, οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν στο “Πανθεσσαλικό”με τους Βολιώτες να επικρατούν 2-1 και να παίρνουν την πρόκριση.

Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής

“Σκούρα” τα βρίσκει ο Αστέρας όταν φιλοξενεί τον Ηρακλή στην Τρίπολη και ενδεικτικό αυτού είναι το 4-0(!) που επιβλήθηκε ο γηραίος πέρσι στην Αρκαδία. Συνολικά σε τέσσερα παιχνίδια των ομάδων στην Αρκαδία, οι Θεσσαλονικείς έχουν δύο νίκες, μία φορά ήρθαν ισόπαλοι 0-0, ενώ η μοναδική νίκη του Αστέρα τοποθετείται στις 20 Ιανουαρίου του 2009, όταν επικράτησε με 2-0.

Πανσερραϊκός – Κέρκυρα

Δύο αναμετρήσεις έχουν διεξαχθεί στο πρόσφατο παρελθόν ανάμεσα στον Πανσερραικό και την Κέρκυρα, αμφότερες για τη Β εθνική κατηγορία. Και στα δύο παιχνίδια οι Σερραίοι επιβλήθηκαν με 1-0, με το περσινό ματς να κρίνεται στο 83ο λεπτό, με γκολ του Μπανγκουρά.

Καβάλα-Εργοτέλης

Τα δύο περσινά παιχνίδια ανάμεσα στην Καβάλα και τον Εργοτέλη, αποτελούν το μοναδικό δείγμα γραφής τα τελευταία χρόνια. Θριαμβευτής ήταν ο Εργοτέλης, που νίκησε το Σεπτέμβρη του 2009 1-0 με γκολ του Βερπακόφσκις στην Κρήτη, ενώ τον Μάρτη του 2010 οι Κρητικοί πέρασαν με το εντυπωσιακό 3-1 από το “Ανθή Καραγιάννη”.

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος

Ξεκάθαρα το πάνω χέρι έχει ο ΠΑΟΚ, όταν φιλοξενεί στην Τούμπα τον Πανιώνιο. Στα πέντε τελευταία ματς ο Δικέφαλος του Βορρά μετράει τέσσερις νίκες, με πιο πρόσφατη την περσινή οταν επιβλήθηκε 1-0 με τέρμα του Ίβιτς. Οι κυανέρυθροι πήραν τον τελευταίο τους βαθμό τον Ιανουάριο του 2006, όταν άνοιξε το σκορ ο Μίετσελ για τον ΠΑΟΚ και ισοφάρισε για τον Πανιώνιο ο Γουνδουλάκης.

Ολυμπιακός- Άρης

Ο Ολυμπιακός είναι το “αφεντικό” στα παιχνίδια των δύο ομάδων στο Καραισκάκη. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες έχουν οι ερυθρόλευκοι με πιο πρόσφατη το 2-1 πέρσι τον Απρίλιο, όταν είχαν σκοράρει οι Ζεβλάκοφ και Μαρέσκα, οι κίτρινοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Κάλβο. Στα πλέι οφ του Μαίου ο Άρης απέσπασε λευκή ισοπαλία στον Πειραιά, ενώ νίκησε με 2-0 στο “Κλ. Βικελίδης”.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός




Η προϊστορία των αγώνων
Η ισοπαλία κυριαρχεί στο αθηναϊκό ντέρμπι, όταν η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στην κοινή τους έδρα. Συνολικά, τις τελευταίες έξι φορές (ανεξαρτήτου θεσμού) η ΑΕΚ έχει μία νίκη, ο Παναθηναϊκός τρεις και δύο ματς έληξαν ισόπαλα. Πέρσι, η αναμέτρηση κρίθηκε στο 47ο λεπτό όταν ο Σαλπιιγίδης με σούτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Σάχα και έδωσε το τρίποντο στους πράσινους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου