ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Μιραλάς και... άλλος Μιραλάς

Μιραλάς και... άλλος Μιραλάς

Τελειωμένη θεωρείται η υπόθεση της παραμονής του Μιραλάς στον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχουν συζητήσεις και για άλλον παίκτη της Σεντ Ετιέν.

Όσο και αν μέχρι πρότινος η Σεντ Ετιέν και οι εκπρόσωποι του Κέβιν Μιραλάς είχαν φορέσει το προσωπείο του "σκληρού" και του "δεν κάνω πίσω", αυτό φαίνεται πως αποτελεί οριστικά παρελθόν. Προφανώς, δεν είναι τυχαία η αλλαγή στάσης από πλευράς Γάλλων και εξηγούμαστε.
Το θέμα με τον 23χρονο Βέλγο επιθετικό βαίνει προς θετική κατάληξη, καθώς η νύφη θέλει, ο γαμπρός θέλει, άρα ο πεθερός δεν θα μπορούσε να κάνει και πολύ διαφορετικά. Τί γίνεται όμως στην περίπτωση που το "σόι" πάει να μεγαλώσει; Το "πικάντικο" της όλης υπόθεσης είναι πως οι "στεφανουά" βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την διοίκηση του Ολυμπιακού για την παραχώρηση και άλλου παίκτη τον προσεχή Ιανουάριο η στην χειρότερη το ερχόμενο καλοκαίρι, γι' αυτό και είναι διατεθειμένοι να πέσουν και από τα 2,5 εκ. ευρώ, που είναι η ρήτρα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Μιραλάς.

 Όπως δημοσιεύει μεγάλη μερίδα του Τύπου και προκύπτει από πληροφορίες οι οποίες προέρχονται από την γαλλική ομάδα, η Σεντ Ετιέν θεωρεί δεδομένη την συμφωνία με την διοίκηση του Ολυμπιακού για τον "Βέλγο Ρονάλντο", ενώ υπάρχει στα σκαριά και έτερη παραχώρηση στους ερυθρόλευκους, που θέλουν να κλείσουν κάποια κενά στο ρόστερ τους. Οι Γάλλοι διαθέτουν ορισμένους παίκτες, οι οποίες θα στέκονταν άνετα στην ομάδα του Πειραιά και γι' αυτό γίνονται και αυτές οι συζητήσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά η εφημερίδα ΦΩΣ δίνει ένα... στίγμα, γράφοντας για τον μέσο Εντό και τον ακραίο μπακ, Μπακαρί Σακό. Βέβαια, περισσότερο ενδείξεις είναι παρά συγκεκριμένες πληροφορίες, αλλά τουλάχιστον για τον χώρο του κέντρου ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ήθελε κάποιον παίκτη. Μην ξεχνάμε μάλιστα ότι κάποιοι δεν "υπάρχουν" στο μυαλό του "Τσινγκούρι" και πιθανότατα την προσεχή μετεγγραφική περίοδο θα παραχωρηθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες. Όλοι γνωρίζουν ποιοι δεν βλέπουν ούτε με κυάλι 11άδα ή αποστολή, δεν αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό η περίπτωσή τους...

Εν κατακλείδι, η διαπραγμάτευση με την Σεντ Ετιέν δεν αφορά μόνο τον Κέβιν Μιραλάς, αλλά και άλλον ποδοσφαιριστή της γαλλικής ομάδας. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου