ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Καραχάλιος: "Τεράστια τιμή για τον Ολυμπιακό"

Καραχάλιος: "Τεράστια τιμή για τον Ολυμπιακό"

Για το φιλικό ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τους φίλους των Ζιντάν και Ρονάλντο μίλησε ο υπεύθυνος για την οργάνωση του αγώνα της 14ης Δεκεμβρίου, Νίκος Καραχάλιος σε ραδιοφωνικό σταθμό.
O αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και υπεύθυνος για την οργάνωση του φιλανθρωπικού αγώνα ανάμεσα σε All Stars του Θρύλου και "φίλους των Ζιντάν και Ρονάλντο", Νίκος Καραχάλιος, με δηλώσεις του διατράνωσε την υπερηφάνεια του για το φιλικό κατά της φτώχειας στο Ναό του ελληνικού ποδοσφαίρου στις 14 Δεκεμβρίου.
Μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, o Νίκος Καραχάλιος απηύθυνε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια και να συμβάλει με τον τρόπο του στο εγχείρημα αυτό, έστω και αν είναι δύσκολοι οι καιροί.

Για τη σημασία της διοργάνωσης είπε: "Ένας σκοπός του ματς είναι να δώσουμε χαρά στους συνανθρώπους μας. Είναι ένα mega event, ένα διεθνές γεγονός, το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό γεγονός που έχει γίνει στη χώρα και από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Θα έρθουν πολλά κανάλια από όλο τον κόσμο, γιατί γίνεται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και θα έρθουν μεγάλα αστέρια παγκόσμιας εμβέλειας. Αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία από τη στιγμή που το ματς γίνεται στη χώρα μας σε μία περίοδο όπου εδώ παράγονται μόνο κακές ειδήσεις. Πριν από τον αγώνα θα έχουμε κάτι πολύ ενδιαφέρον. Θα παίξουν στις 20:00 παιδιά από τις ακαδημίες μας με παιδιά από ορφανοτροφεία της Αττικής. Θα είναι μία ανάμνηση που αυτά τα παιδιά θα την κουβαλούν μαζί τους σε όλη τους τη ζωή. Ο αγώνας έχει μία μεγάλη κοινωνική διάσταση και είναι καθήκον όλων μας να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια".


Για την επιλογή του Ολυμπιακού για να φιλοξενήσει τον αγώνα: "Είναι τεράστια τιμή για τον Ολυμπιακό, καθώς επιλέγεται μία ομάδα από όλο τον κόσμο κάθε χρόνο. Πέρυσι ήταν η Ρεάλ, ενώ φέτος ο Ολυμπιακός, κάτι που αποδεικνύει πόσο μεγάλος σύλλογος είναι. Έχουμε άριστη συνεργασία με τους φίλους μας στον ΟΗΕ και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον Ζιντάν και τον Ρονάλντο που έχουν την ευθύνη στελέχωσης της ομάδας των επιλέκτων".

Για την απουσία του Ζιοβάνι λόγω ενός προσωπικού προβλήματος: "Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες τις δικές μας και φίλων του, καθώς και τη μεγάλη του επιθυμία να έρθει, εκείνη την ημέρα έχει οριστεί η ανανέωση της υιοθεσίας των δύο του παιδιών και δεν μπορεί να αλλάξει η ημερομηνία. Ίσως να κάνουμε ένα event για τον ίδιο, όταν μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα, για να τον δούμε να αγωνίζεται και πάλι. Είναι μεγάλη η αγάπη του κόσμου για αυτόν και θέλει κι εκείνος να επιστρέψει".

Για την ανταπόκριση του κόσμου: "Ήδη έχουν πωληθεί γύρω στα 12.000 εισιτήρια. Πρέπει να είναι όλος ο κόσμος στο γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές έχουν αγοράσει πάνω από 300 εισιτήρια, οι υπάλληλοι έχουν επίσης αγοράσει πολλά… Ο κ. Μαρινάκης έχει πει ότι ακόμη κι αν δεν γεμίσει το γήπεδο, θα αγοράσει τα εναπομείναντα εισιτήρια και θα τα μοιράσει. Σημασία έχει να έρθει πολύς κόσμος, όχι μόνο από τον Πειραιά, αλλά και από την υπόλοιπη χώρα. Καλώ τους δήμους, τα σχολεία, εκκλησιαστικά σωματεία, μη κυβερνητικές νεολαίες και άλλες οργανώσεις να αγοράσουν εισιτήρια".

Για τη συμπαράσταση της Πολιτείας: "Υπάρχει εμμέσως η στήριξη του ΟΠΑΠ. Θα θέλαμε μία απάντηση από την ΕΡΤ, που ακόμη δεν έχει απαντήσει επίσημα. Η μεγαλύτερη στήριξη του πολιτικού κόσμου θα ήταν να έρθουν οι πολιτικοί στο ματς και να προωθήσουν το παιχνίδι. Να δείξουμε ότι οι Έλληνες μπορούν σε δύσκολες στιγμές να γίνουμε παράδειγμα και για άλλες χώρες. Ο κ. Σαμαράς είναι ο πρώτος που επιβεβαίωσε πως θα είναι παρών και θα έρθει με τον γιο του, ενώ περιμένουμε κι άλλες απαντήσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου