ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΕ: "Ψεύτης ο Γκαλέτι"

ΠΑΕ: "Ψεύτης ο Γκαλέτι"

Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr αποκαλύπτει πως είναι πυρ και μανία με τον Αργεντίνο στον Ολυμπιακό.
Έξω φρενών είναι στον Ολυμπιακό με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι και την στάση που κρατάει στο θέμα της δικαστικής διαμάχης του με την ΠΑΕ για το οικονομικό κομμάτι της λύσης του συμβολαίου του.
Οι άνθρωποι της ΠΑΕ εξοργίστηκαν από τη συμπεριφορά του αλλοδαπού δικηγόρου του Γκαλέτι, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης χθες της καταγγελίας για το σπάσιμο του συμβολαίου του, καθώς αποκαλύφθηκε πως ο Γκαλέτι με τους εκπροσώπους του έχουν πάει στη ΦΙΦΑ και την έχουν ενημερώσει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πληρώσει τον παίκτη τα οφειλόμενα από το συμβόλαιό του, με τη διαφορά ότι απέκρυψαν πως λόγω ασθένειας έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο!!!
 Ο δε δικηγόρος έκανε πυρ και μανία τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού και για άλλο λόγο. Αρνήθηκε ότι ο Ολυμπιακός του έκανε προσφορά για να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση, προκειμένου οι δύο πλευρές να μην τραβιούνται στα δικαστήρια!
 Πλέον και οι δύο πλευρές φαίνεται πως θα τραβήξουν το σκοινί. Αυτή τη φορά κι ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι έξαλλος με τα ψεύδη της πλευράς του παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου