ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Απάντησε αρνητικά το CAS?Δεν τρεχει τιποτε...η τιμωρια στο γηπεδο θα ειναι μεγαλυτερη

Απάντησε αρνητικά το CAS?Δεν τρεχει τιποτε...η τιμωρια στο γηπεδο θα ειναι μεγαλυτερη

28/02/2013

Ε, ναι δεν κανει να αφησουμε τον Ολυμπιακο που μας πηρε περσυ και τα σωβρακα 4εναντια σε ολα τα stats και κατεστημενα και μας πηρε την κουπα του Πρωταθλητη Ευρωπης και την εφερε στο μεγαλο λιμανι...και χωρις να λαδωσει και πουθενα ε?η μηπως δεν ξερετε οτι παιζει και αυτο? μια αποφαση σκανδαλο απο τηνEuroleague ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ..Ο Ολυμπιακος σε ολα τα αθλητικα του τμηματα εχει υποστει τις αδικες αποφασεις απο τα κατεστημενα σε Ελλαδα και...Ευρωπη...αν ξεκινησω να γραφω θα τελειωσουμε μετα το...Πασχα.

Το CAS επικύρωσε την απόφαση των αθλητικών δικαστών της Ευρωλίγκας και απάντησε αρνητικά στην προσφυγή του Ολυμπιακού.
Τέλος με αρνητική κατάληξη είχε η προσπάθεια του Ολυμπιακού προκειμένου να επαναληφθεί η αναμέτρηση με τη Σιένα στο ΣΕΦ, η οποία ως γνωστών είχε ολοκληρωθεί υπέρ της ιταλικής ομάδας με καλάθι του Μπράουν στην εκπνοή και ενώ το χρονόμετρο είχε κολλήσει.
Οι Πρωταθλητές Ευρώπης είχαν καταθέσει ένσταση στο τέλος του αγώνα και ζητούσαν την επανάληψη του, γεγονός που δεν έγινε δεκτό από την Euroleague. Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια έκανε έφεση η οποία επίσης απορρίφθηκε με συνέπεια οι ερυθρόλευκοι να προσφύγουν στο CAS.

Ωστόσο το Αθλητικό Δικαστήριο προχώρησε σε απόφαση την Τρίτη (26/3) που είχε εκ νέου αρνητική κατάληξη για τον Ολυμπιακό καθώς το CAS επικύρωσε την απόφαση των αθλητικών δικαστών της Ευρωλίγκας, απαντώντας αρνητικά στην προσφυγή των Πειραιωτών. Επομένως το παιχνίδι κατοχυρώνεται οριστικά στη Σιένα.

 ALEX WEB RADIO/TV
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου