ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Εντινγκά στην Αφρική,ψάχνει αμυντικό χαφ για την Ατλέτικο o Μιτσελ

Ο Εντινγκά στην Αφρική,ψάχνει αμυντικό χαφ για την Ατλέτικο o Μιτσελ
Ο Εντινγκά βρίσκεται στην Αφρική, θα επιστρέψει την Παρασκευή και ο Μίτσελ, με δεδομένο τον τραυματισμό του Μανιάτη ψάχνει αμυντικό χαφ για το παιχνίδι με την Ατλέτικο.
Μπορεί οι διεθνείς να επιστρέφουν σήμερα στο Ρέντη και να γεμίζει το οπλοστάσιο του Μίτσελ, ο Ισπανός όμως πονοκεφαλιάζει με την αναχώρηση του Εντινγκά, αφού τα προκριματικά συνεχίζονται και ο διεθνής μέσος θα παίξει στο Κόπα Άφρικα.


Έπαιξαν λοιπόν την Κυριακή, οι Μήτρογλου, Διαμαντάκος, Δευτέρα ο Ντουρμάζ με τον Κασάμι, χθες ο Αφελάι με τον Ελαμπντελαουί αλλά και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη που ήταν με την Εθνική Ελπίδων στην Κατερίνη και χθες έφυγε ο Ντελβέν Εντινγκά ο οποίος τελικά δεν πήρε την άδεια που είχε ζητήσει από την ομοσπονδία της χώρας του.


Ο Εντινγκά "γλίτωσε" το πρώτο ματς (6 του μήνα) των προκριματικών του Κόπα Άφρικα, καθώς είχε υποστεί διάσειση στο ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αλλά είναι στις επιλογές του προπονητή για το αποψινό ματς με το Σουδάν. Θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Παρασκευή και δεν θα παίξει με τον ΟΦΗ, ματς πρόβα τζενεράλε για τον Ολυμπιακό εν όψει Ατλέτικο. Ουσιαστικά θα μπορεί να είναι με όλους τους συμπαίκτες του στο πρόγραμμα της Δευτέρας. Στην προπόνηση δηλαδή που θα γίνει παραμονή της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γιάννης Μανιάτης το παλεύει να προλάβει με διπλές καθημερινές θεραπείες, και ο κλήρος πέφτει στον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς που δεν έχει ακόμη ούτε φιλικό ματς στα πόδια του με τους Ερυθρόλευκους. Λογικά θα πάρει το βάπτισμα του πυρός το Σάββατο με τον ΟΦΗ. Ο Σέρβος έχει κάνει προετοιμασία με την Άντερλεχτ και δείχνει σε καλό επίπεδο στον Ρέντη από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ουσιαστικά από την  Πέμπτη θα γίνει μια πρώτη καλή προπόνηση στον Ρέντη, με σχεδόν όλους να είναι εκεί (πλην του Εντινγκά).

Αρχηγοί  Ρομπέρτο-Τσόρι

Σύμφωνα με πληροφορίες, το "κενό" που δημιούργησε η αποχώρηση του Αβραάμ αλλά και το τέλος εποχής με τον Ιμπαγάσα, συμπληρώθηκε με τον Ρομπέρτο και τον Τσόρι Ντομίνγκες να γίνονται νέα μέλη της επίλεκτης παρέας των αρχηγών στο μεγάλο λιμάνι. Μαζί λοιπόν με τον Γιάννη Μανιάτη που είναι ο πρώτος αρχηγός, και βέβαια μαζί με τον Νταβίδ Φουστέρ που ήταν και πέρσι προστίθενται στην τετράδα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου