ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

«Κλείνει» τον πρώτο


«Κλείνει» τον πρώτο

04/05/2014
 
Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό. Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Μεξικανού φορ, ο οποίος φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες.

«Κλείνει» τον πρώτο!

Την επιθυμία του Μίτσελ το ρόστερ του Ολυμπιακού να είναι έτοιμο πριν από την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο κάνει πράξη η διοίκηση του συλλόγου.

Μία από τις θέσεις που «καίγονται» να καλύψουν οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι εκείνη του επιθετικού, με τον Άλαν Πουλίδο να αποτελεί τον πρώτο στόχο.

Η υπόθεση του Μεξικανού φορ φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς ο μάνατζέρ του - Μαουρίσιο Γκαρσία ντε λα Βέγκα – είναι στην Ελλάδα και διαπραγματεύεται με τους «ερυθρόλευκους».

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι Πειραιώτες προσφέρουν τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις ετήσιες απολαβές του παίκτη να αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ και στην πατρίδα του υποστηρίζουν πως θα έρθει στην Αθήνα πριν από τις 12 Μαΐου για τις υπογραφές.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του διεθνούς άσου τονίζει πως ο πελάτης του είναι ελεύθερος, παρότι η Τίγκρες προσπαθεί να βγάλει από τη... μύγα ξύγκι και με διάφορους τρόπους θέλει να πάρει χρήματα από έναν ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος σε έναν μήνα.

Πάντως, στον Ολυμπιακό θέλουν να είναι έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα στην υπόθεση του Πουλίδο, τον οποίο θέλουν να κλείσουν το συντομότερο το δυνατόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μεξικανός επιθετικός κατάφερε να πετύχει 29 γκολ σε 49 αγώνες, ενώ μέσα στο 2014 μετράει 18 τέρματα σε 26 ματς. Επίσης, εκτός από τους Πειραιώτες - που είναι κοντά στην απόκτησή του - ενδιαφέρον είχαν εκδηλώσει σύλλογοι από την Αγγλία, την Ιταλία και την Ισπανία.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου