ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Σε ρυθμούς ICC το site του Ολυμπιακού

Σε ρυθμούς ICC το site του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός δημιούργησε στην επίσημη ιστοσελίδα του, μια ειδική ενότητα με όλα τα νέα για το σπουδαίο τουρνουά στο οποίο θα πάρει μέρος το καλοκαίρι.
Στα τέλη Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για το τουρνουά  International Champions Cup, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Μίλαν, την Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι ερυθρόλευκοι βάζουν από τώρα τον κόσμο στο κλίμα της σπουδαίας διοργάνωσης, δημιουργώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μια ειδική ενότητα:icc.olympiacos.org

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Ο Ολυμπιακός μας φέτος το καλοκαίρι θα πάρει μέρος σε ένα από τα πιο γνωστά τουρνουά ποδοσφαίρου στον κόσμο. Φυσικά μιλάμε για το International Champions Cup, που διοργανώνεται φέτος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής!

Το παρών θα δώσουν σπουδαίοι σύλλογοι και συγκεκριμένα οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόμα, Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν και Λίβερπουλ και το θέαμα όπως αντιλαμβάνεστε αναμένεται εντυπωσιακό.

Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στον δεύτερο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τις Μίλαν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι σε Νέα Υόρκη, Σικάγο και Μινεσότα αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτού του θρυλικού ταξιδιού στις ΗΠΑ ετοιμάσαμε μια νέα ξεχωριστή ενότητα (http://icc.olympiacos.org) όπου μπορείτε να επισκεφτείτε έτσι ώστε να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για τις εξελίξεις που αφορούν στο ICC 2014!

Ειδήσεις, φωτογραφίες, videos αλλά και πολλές ακόμα πληροφορίες σχετικά με τις πόλεις και τα γήπεδα που θα επισκεφτεί ο Θρύλος είναι μόνο μερικά από αυτά που θα βρείτε στην νέα ενότητα.

Παράλληλα θα μπορείτε, σε περίπτωση που επιθυμείτε να βρεθείτε κοντά στην ομάδα μας το καλοκαίρι, να ενημερωθείτε για τα διαφορετικά ταξιδιωτικά πακέτα που είναι διαθέσιμα καθώς και να αγοράσετε το εισιτήριό σας για τους αγώνες των ερυθρολεύκων.

Για να επισκεφτείτε τη νέα ενότητα του International Champions Cup πατήστε ΕΔΩ."






 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου