ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

"Σιγεί" το Κανάλι 1

"Σιγεί" το Κανάλι 1

Πολλά προβλήματα για το Κανάλι 1, το οποίο βρίσκεται πάντα δίπλα στον Ολυμπιακό από κάθε μετερίζι. Ανακοίνωση από τους εργαζόμενους.

Πάντα δίπλα στον Ολυμπιακό από την πρώτη στιγμή που εξέπεμψε ήταν και παραμένει το Δημοτικό Ραδιόφωνο (Κανάλι 1 "90,4") του Πειραιά. Μέσα από τις αθλητικές εκπομπές του και όχι μόνο, με ζωντανές ερυθρόλευκες μεταδόσεις δίνει ένα διαφορετικό στίγμα στην ενημέρωση των φιλάθλων του Ολυμπιακού.
Όμως από εχθές, έχει σιγήσει καθώς σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου των εργαζομένων:

"Οξύνεται ημέρα με την ημέρα το οικονομικό πρόβλημα στον δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά- Κανάλι 1 "90,4".
Σε όλους τους εργαζόμενους δημοσιογράφους- τεχνικούς- διοικητικούς υπαλλήλους- παραγωγούς έχουν να καταβληθούν μισθοί τριών μηνών!Μέχρι και σήμερα το μεσημέρι 21 Δεκεμβρίου 2010 (καταληκτική ημερομηνία για την καταβολή του δώρου Χριστουγέννων) αυτό δεν έχει καταβληθεί! Αύριο Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των εργαζομένων για την πορεία των κινητοποιήσεων τους. Οι εργαζόμενοι καλούν την απερχόμενη Δημοτική Αρχή και τη νέα Δημοτική Αρχή που αναλαμβάνει τα καθήκοντα της από 1ης Ιανουαρίου 2011 να βρουν λύση στο οξύτατο οικονομικό πρόβλημα, με ευθύνη της σημερινής διοίκησης, των εργαζομένων του Καναλιού 1 οι οποίοι αναμένεται να κάνουν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά χωρίς ευρώ στην τσέπη τους!

Οι εργαζόμενοι στο Κανάλι 1"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου