ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Θέλει τον Χαβίτο το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός!

Θέλει τον Χαβίτο το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός!


Την περίπτωση του άσου του Άρη, Χαβίτο, καλοβλέπει ο Ολυμπιακός, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Γαύρος». Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του Ισπανού, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και μέχρι τώρα δεν έχει συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του.
Φυσικά, το ενδεχόμενο απόκτησης του Χαβίτο μετατίθεται για την άλλη μεταγραφική περίοδο, αυτή του καλοκαιριού και όχι για τον Ιανουάριο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν σχηματίσει μια πολύ καλή εικόνα για τις ικανότητες του Χαβίτο, ο οποίος εδώ και περίπου πέντε χρόνια που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει.
Φέτος κάνει μια πολύ καλή χρονιά –ειδικά- στα παιχνίδια στο Europa League με τη φανέλα του Άρη.
Από την στιγμή που ο Χαβίτο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι σε σύντομο χρονικό διάστημα, όποια ομάδα επιθυμεί μπορεί να έχει επαφές απευθείας με τον παίκτη για να συμφωνήσει μαζί του.
Οι… χειμερινοί στόχοι
Μετά από τους συνεχείς αποκλεισμούς του Κώστα Μήτρογλου από τις αποστολές των αγώνων του Ολυμπιακού, ο νεαρός επιθετικός είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός. Ήδη –σύμφωνα με πληροφορίες- και από μόνος του αναζητεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του από τον νέο χρόνο.
Αυτή η εξέλιξη θα έχει ως αποτέλεσμα την διαφοροποίηση στα μεταγραφικά πλάνα του Ολυμπιακού. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε εφόσον φύγει ο Μήτρογλου πιστεύει ότι δεν μπορεί η ομάδα να μείνει με τον αριθμό αυτό των επιθετικών και έτσι στον Πειραιά εξετάζονται περιπτώσεις παικτών που θα πλαισιώσουν τους Μιραλάς και Πάντελιτς.
Αρκετοί παίκτες που κοιτούν οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από τη Γαλλία και το Σαμπιονά. Τα ονόματα που ακούγονται και γράφονται είναι πολλά αλλά το σίγουρό είναι ότι τουλάχιστον –μέχρι στιγμής- δεν υπάρχει κάποια απόφαση.
Μέχρι τώρα, προτεραιότητα είναι και παραμένει η απόκτηση ενός παίκτη στιλ Ιμπαγάσα.
(Πηγή) sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου