ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Θα ενισχυθεί αλλά χωρίς υπερβολές

Θα ενισχυθεί αλλά χωρίς υπερβολές

Αποφασισμένος να βάλει και πάλι το... χέρι στην τσέπη για να ενισχυθεί ο Θρύλος ακόμα περισσότερο είναι ο Ευάγγελος Μαρινάκης.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι έτοιμος, όπως τόνισε και στους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, να φέρει τον μέσο που του ζήτησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά χωρίς υπερβολές, καθώς οι εποχές που ζούμε είναι αρκετά δύσκολες από οικονομικής άποψης.
Άλλωστε, βλέπουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν άλλες ομάδες της χώρας με τους επιχειρηματίες σιγά – σιγά να αποχωρούν από τον χώρο του ποδοσφαίρου, “λαβωμένοι” από την κρίση που υπάρχει στην χώρα.

Παρ' όλα αυτά, ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών θα ικανοποιήσει απόλυτα τον Βάσκο τεχνικό του Ολυμπιακού, ο οποίος σε συνεργασία με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα καταλήξουν στον “εκλεκτό” για τον χώρο της μεσαίας γραμμής.


Είναι δεδομένο πως ο παίκτης που θα έρθει θα είναι καλός και θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα που φέτος στοχεύει στην επιστροφή στην κορυφή μετά από διάλειμμα ενός χρόνου.

Έξυπνη βόμβα...

Ο Ολυμπιακός των 14 μεταγραφών (3 έχει παραχωρήσει δανεικούς) το καλοκαίρι είναι λογικό να παρουσιάζει υπεροπλία σε σχεδόν όλες τις θέσεις. Μοναδικό κενό που έχει παρατηρηθεί από τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι στην μεσαία γραμμή, με τον Βάσκο να θέλει έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Αριέλ Ιμπαγάσα, αλλά σε μικρότερη ηλικία.

Ο Αργεντινός αποτελεί τον πολυτιμότερο παίκτη των ερυθρολεύκων έως τώρα, αλλά είναι λογικό να χρειαστεί ανάσες, καθώς στα 34 του χρόνια δεν μπορεί να αντεπεξέλθει με τον ίδιο ρυθμό στο πρωτάθλημα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο 46χρονος προπονητής των Πειραιωτών έχει ζητήσει έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορεί να αντικαταστήσει τον πρώην άσο της Βιγιαρεάλ όποτε αυτό κριθεί σκόπιμο. Είναι λογικό πως για να βρεθεί κάποιος εξίσου καλός παίκτης με τον Ιμπαγάσα και σε ικανοποιητικά χρήματα θα χρειαστεί καλό σκάουτινγκ.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει την δυνατότητα και τις διασυνδέσεις να βρει τον παίκτη, ο οποίος θα αποτελέσει την... έξυπνη βόμβα που θέλουν στο στρατόπεδο του Πειραιά και θα προσφέρει σημαντικά στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου