ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Eπιστρέφουν αποφασισμένοι να πάρουν τον ΠΑΟΚ το Γενάρη οι Άραβες

Eπιστρέφουν αποφασισμένοι να πάρουν τον ΠΑΟΚ το Γενάρη οι Άραβες


Έτοιμοι και αποφασισμένοι να επενδύσουν στον ΠΑΟΚ είναι οι Άραβες, όπως δηλώνει και ο Οντέι Αλ Σαμαρί.
Ο εκπρόσωπος του αραβικού ομίλου, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», αναφέρθηκε στην δυναμική του ΠΑΟΚ, αλλά και το πραγματικό ενδιαφέρον που υπάρχει για την απόκτηση της ΠΑΕ.

«Από το απόγευμα της Κυριακής (19/12) έχει δημοσιοποιηθεί η ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία επιβεβαιώνουμε το ενδιαφέρον μας για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εμμένω στο περιεχόμενο της επιστολής, που είναι κατατοπιστική και δίνει σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ την εικόνα που επικρατεί.
Είμαι αποφασισμένος να προχωρήσω στις απαραίτητες διαπραγματεύσεις με το δικό μου επιχειρηματικό κύκλο, προκειμένου να τελειώσει το θέμα της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ», υπογράμμισε αρχικά ο Οντέι Αλ Σαμαρί.
Για το πότε θα επιστρέψετε στην Ελλάδα: «Όπως σας ανέφεραν και οι συνεργάτες μου, θα επιστρέψω μετά τις γιορτές στη Θεσσαλονίκη, κατά πάσα πιθανότητα στις 8 Ιανουαρίου. Και από εκεί και πέρα, θα προχωρήσουμε στις κατάλληλες κινήσεις, για να αποκτήσουμε την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ. Το ενδιαφέρον μας για τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλο και πρόθεσή μας είναι να ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες».
Για την δυναμική του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω πολύ σε αυτόν τον ΠΑΟΚ και γι’ αυτόν το λόγο θέλουμε να επενδύσουμε στην ΠΑΕ. Κατά την άποψή μου, ο ΠΑΟΚ είναι ανταγωνιστικός τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο με τον Παναθηναϊκό και μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα στο μέλλον. Έχουμε πίστη για τον ΠΑΟΚ, τον Ζαγοράκη και τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ομάδα».
Αυτές είναι οι τελευταίες δηλώσεις του Αλ Σαμαρί προς το παρόν, αφού ζήτησε από τα ΜΜΕ, για οποιαδήποτε άλλη δήλωση να απευθυνθούν στους στενούς συνεργάτες του, τους οποίους ενημέρωσε πως τις επόμενες ημέρες θα αποφύγει κάθε επαφή με τη Θεσσαλονίκη, καθώς θέλει να βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα του, που έκανε εγχείρηση κήλης.
πηγή sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου