ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ALEX WEB RADIO/TV (video)

Καλημερα συνγαβροι....
Για να μην λενε οι δευτερο-τριτο-τεταρτοι οτι δεν το δειχνουμε και το πνιγουμε σαν ειδηση...
ανεβαζουμε το βιντεο με την επικειμενη φαση με το..υποτιθεμενο πεναλτυ που δεν δοθηκε υπερ της Λαρισας
Το ειδα πολλες φορες και η δικη μου αποψη ειναι πρωτα απολα οτι ειναι μα πολυ δυσκολη φαση οπου κανενας διαιτητης δεν μπορει να βγαλη με τη μια συμπερασμα οτι  ναι...ειναι πεναλτυ...προσωπικα δεν νομιζω να ειναι γιατι αν το δειτε κι εσεις θα δειτε οτι δεν τον ακουμπαει , και αν τον ακουμπαει ο επιθετικος εχει χασει ηδη την μπαλλα και εχει αρχισει να...βουταει...γεγνος ειναι βεβαια πως ο Ουρταδο παει ατσαλα πανω του και δινεται με πρωτη ματια η εντυπωση οτι του κανει φαουλ...τωρα...πως το ειδε ο παρατηρητης απο τν αλλη πλευρα του γηπεδου που το ζηταει και δεν το ειδε ο...Σπαθας που ειναι διπλα εγω δεν μπορω να το καταλαβω!!!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΠΑΘΑΣ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!


Βεβαια η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ  τι αλλο να ελεγε?
οτι ειναι πεναλτυ βεβαια....
και να το εδινε δηλαδη τι θα γινοταν? θα χαναμε απο ην ανυπαρκτη Λαρισα οπου παντα παιζει τελικο CHAMPIONS LEAGUE με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ? που ανοιγει τα ποδια καθε φορα που παιζει με τον ΒΑΖΕΛΑ?
Και να σας πω και κατι? την φασημε τον Μελμπεργκ την παρατηρησατε καλα? εκει που πιανει την κεφαλα καιπαει στο δοκαρι? στην επαναδιεκδικηση της μπαλλας τον τραβαει χαμηλα ο μυτικος της Λαρισας και γλυστρωντας πεφτει κατω μαζι του...ας εδινε αυτο και μετα ας εδινε και της Λαρισας
Θελετε να ειναι πεναλτυ? αντε.. να σα κανω την χ;αρη για να μην με ζαλιζετε και να συμφωνησω μαζι σας...μην μου πειτε ομως ανυπαρκτα λαμογια του Ελληνικου Ποδοσφαιρου οτι ο Σπαθας ευνοει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ...ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου