ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Βελτιωμένη έκδοση... Ζεβλάκοφ


Βελτιωμένη έκδοση... Ζεβλάκοφ
 
 ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ 25/12/2010 08:50:01
ΛΙΡΑ... ΕΚΑΤΟ Ο ΜΟΝΤΕΣΤΟ
 Όταν το περασμένο Καλοκαίρι ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ άφηνε τον Ολυμπιακό και πήγαινε στην Τουρκία, αρκετοί ήταν αυτοί που θεωρούσαν λάθος των ερυθρόλευκων τη μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Πολωνό. Ίσως και δικαιολογημένα, καθώς έπαιζε σε όλες τις θέσεις της άμυνας και το κυριότερο δεν δημιουργούσε ποτέ πρόβλημα.
Λίγο αργότερα οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωναν την απόκτηση του Φρανσουά Μοντέστο. Ο Κορσικανός ερχόταν στη χώρα μας έχοντας μεγάλη εμπειρία από το Σαμπιονά, ωστόσο η σύγκριση με τον προκάτοχό του θα ήταν αναπόφευκτη.

Το πρώτο διάστημα οι εμφανίσεις του πρώην άσου της Μονακό δεν ήταν και οι καλύτερες. Από δικό του λάθος η Μακάμπι προηγήθηκε στο Καραϊσκάκη, δεν αντικατέστησε επάξια τον Μέλμπεργκ στο Καυτανζόγλειο στην ήττα από τον Ηρακλή.

Ο Βαλβέρδε αρχικά δεν τον χρησιμοποιούσε, στη συνέχεια όμως –ίσως και λόγω ανάγκης- του έδωσε τις ευκαιρίες. Ο Μοντέστο τις εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο. Αλάνθαστος και με σωστές μεταβιβάσεις σε ρόλο δεξιού μπακ και κεντρικού αμυντικού, πραγματική αποκάλυψη στη θέση του αμυντικού χαφ, για λίγο κόντρα στη Λάρισα, για πολύ περισσότερο στην Τρίπολη.

Συνδυάζει, δύναμη, ταχύτητα και τεχνική...

Παίζει και στη μεσαία γραμμή...

Για την ώρα βελτιωμένη έκδοση του Πολωνού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου