ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ernesto Valverde: «Το σημαντικό είναι να πάρουμε τον τίτλο στο τέλος» (video)

Ernesto Valverde: «Το σημαντικό είναι να πάρουμε τον τίτλο στο τέλος» (video)


ernesto valverde diloseisO Ernesto Valverde εμφανίστηκε ευχαριστημένος για τη δύσκολη νίκη, όπως ο ίδιος τη χαρακτήρισε, τονίζοντας παράλληλα, πως είναι καλό που ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο +5, αλλά το σημαντικό είναι να πάρει τον τίτλο στο τέλος της σεζόν.


Η σημασία της διαφοράς των 5 βαθμών που έχει από τώρα ο Ολυμπιακός: «Πάντα η αλήθεια είναι ότι ασχολείσαι και με τους αντιπάλους σου, αλλά η πραγματικότητα είναι τι κάνουμε εμείς. Ξέραμε πώς σήμερα θα δυσκολευόμασταν, όμως ήρθαμε να το παλέψουμε γιατί ξέραμε ότι οι σημερινοί βαθμοί είχαν μεγάλη αξία. Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς και έτσι έγινε. Επίσης οι πέντε βαθμοί, οι δύο ή οι τρεις δεν μας βοηθούν αυτή τη στιγμή. Το σημαντικό είναι να πάρουμε τον τίτλο στο τέλος. Είναι πάντως σημαντικό να είσαι και από τώρα μπροστά».

Για το μηδέν παθητικό σε ακόμη μία νίκη των «ερυθρόλευκων»: «Αν δεν δέχεσαι γκολ, χρειάζεσαι μόνο ένα να πετύχεις για να σκοράρεις. Είμαστε ομάδα επιθετική, αλλά δυσκολευτήκαμε σήμερα γιατί η Λάρισα κλείστηκε καλά. Εμείς προσπαθήσαμε με συνδυασμούς να βγάλουμε φάσεις και όσες βγάλαμε, δύσκολα τις τελειώσαμε. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε ισορροπημένοι στην άμυνα και στην επίθεση. Θέλουμε να σκοράρουμε και να παίρνουμε τις νίκες».
Η άποψη του για το πέναλτι που ζητάει η Λάρισα: «Αν το δω, θα μπορέσω να σας δώσω την απάντηση που θέλετε. Να είστε σίγουρος ότι από τη θέση του πάγκου δεν έχω καλή ορατότητα για όλες τις φάσεις. Η Λάρισα βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, πάλεψε στο τέλος, είχε κάποιες πιθανότητες και προσπάθησε σε όλα τα λεπτά του αγώνα να κάνει αυτό που μπορούσε. Θέλω να τονίσω ότι όταν έρχομαι στη συνέντευξη Τύπου δεν έχω καλή άποψη για οποιαδήποτε φάση, γιατί δεν είναι καλή η ορατότητά μου».


Σε ερώτηση γιατί ο Ολυμπιακός κάνει καλό πρώτο ημίχρονο και άσχημο δεύτερο, είπε: «Προσπαθώ να φέρω στο μυαλό μου στιγμές που κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο και δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να δίνουμε βάση όμως και στον αντίπαλο που προσπαθεί. Εμείς προσπαθούμε από την πλευρά μας να είμαστε καλοί και στην επίθεση και στην άμυνα. Επίσης πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι όταν ο αντίπαλος παίζει στην έδρα του, πάντα προσπαθεί να κάνει τις φάσεις και να κερδίζει. Οπότε εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».
Οι διαφορές της Λάρισας σε σχέση με την πρώτη του θητεία στην Ελλάδα: «Είναι αλήθεια πως σήμερα η Λάρισα είχε καλά κατεβάσματα. Θυμάμαι ότι πριν από δύο χρόνια δεν καταφέραμε να κερδίσουμε κανένα παιχνίδι με την Λάρισα. Εδώ ήρθαμε ισόπαλοι και στο Καραϊσκάκη χάσαμε. Κι απ’ ό,τι θυμάμαι είναι η χρονιά που μπήκε στα πλέι οφ και στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Η Λάρισα έχει ικανή ομάδα για να βγει από τη δύσκολη κατάσταση»
Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: «Είναι πολύ δύσκολο και κοντά το επόμενο παιχνίδι. Είναι υποχρέωσή μας και πρέπει να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Θέλουμε να πάμε για να κερδίσουμε. Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές, ειδικά μετά τη σημερινή μας νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε και στο Κύπελλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου