ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Σπανούλης: "Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας" (VIDEO)

Σπανούλης: "Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας"

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Ρόμα (21:45, Novasports), με τον Σπανούλη να ζητάει την συμπαράσταση του κόσμου για ένα "καυτό" ΣΕΦ, τονίζοντας πως χωρίς εκείνους, η ομάδα δεν μπορεί να κάνει τίποτα. To RedPlanet.gr βρέθηκε στην προπόνηση στο Φάληρο, δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του "Red-Bill".
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (23/12) με αντίπαλο την Ρόμα (21:45, Novasports) στο ΣΕΦ, για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας. Στόχος των ερυθρολεύκων η νίκη απέναντι στην ιταλική ομάδα, ώστε να κατακτήσουν την πρώτη θέση στο γκρουπ τους, γεγονός το οποίο θα τους φέρει οφέλη ενόψει της συνέχειας στην διοργάνωση.
Στα της προπόνησης, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας στην βραδυνή προετοιμασία της Τετάρτης (22/12), ενώ μέρος της ακολούθησε και ο Ματ Νίλσεν, ο οποίος ακόμη νιώθει μικρές ενοχλήσεις στα πλευρά, αλλά είναι καλύτερα. Όσον αφορά τον Κώστα Παπανικολάου δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, δεν προπονήθηκε και θα μείνει σίγουρα εκτός αποστολής από την αναμέτρηση, όπως και ο ανέτοιμος Αυστραλός φόργουορντ.

Σπανούλης: "Χωρίς τον κόσμο δίπλα μας, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα"

Λίγο μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, με τον "Red-Bill" να ζητάει το βράδυ της Πέμπτης (23/12) στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Ρόμα (21:45, NET), την στήριξη του κόσμου στο ΣΕΦ. Ο 28χρονος (7/8/1982) ξεκίνησε τις δηλώσεις του κάνοντας ένα σχόλιο για το ματς με αντίπαλο την ιταλική ομάδα: "Πρέπει να νικήσουμε για να βγούμε πρώτοι στον όμιλο, διότι αν δεν κερδίσουμε μπαίνουμε σε περιπέτειες, κάτι το οποίο δεν το θέλουμε. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τελειώσουμε καλά την χρονιά, είναι το τελευταία παιχνίδι για εμάς στο 2010 και πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ.

Σαν ομάδα βρισκόμαστε σε συνεχή άνοδο και τις τελευταίες δύο εβδομάδες κάνουμε πάρα πολύ καλές προπονήσεις, παίζουμε καλά στα τελευταία παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς, έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για την αναμέτρηση και έχουμε δουλέψει πολύ σωστά τις τελευταίες μέρες. Περιμένουμε τον κόσμο δίπλα μας ώστε να μας βοηθήσει. Οι οπαδοί μας είναι πολύ σημαντικοί για εμάς και χρειαζόμαστε την βοήθεια τους, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Ρόμα, γιατί ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια από την νέα χρονιά, σημαντικά ματς τα οποία θα κρίνουντο τι μπορούμε να κάνομε φέτος. Χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Τους χρειαζόμαστε δίπλα μας και να ξέρουν πως όταν τους έχουμε μας δίνουν πολύ μεγάλη δύναμη όταν είναι κοντά μας.

Δείτε το βίντεο του RedPlanet.gr με τις δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

 

"Να παίζουμε και  να νιώθουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας"

Ο Βασίλης Σπανούλης θέλει το ΣΕΦ να γίνει ξανά "καυτή" έδρα, όπως στο παρελθόν, όταν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έδιναν δυναμικό "παρών" στο Φάληρο για να ενισχύσουν την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου. "To ξαναλέω, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας! Θέλουμε το γήπεδο αυτό να γίνει ξανά μία πολύ δυνατή -καυτή- έδρα, για κάθε αντίπαλη ομάδα που θα έρθει να μας αντιμετωπίσει. Χρειαζόμαστε να παίζουμε και να νιώθουμε τους φιλάθλους μας κοντά μας και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τους αφήνουμε ευχαριστημένους. Το ματς με την Ρόμα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, εύχομαι να κερδίσουμε, να πάμε όλα καλά και να τελειώσουμε όπως θέλουμε την σεζόν.

"Η Ρόμα, τώρα, είναι μία τελείως διαφορετική ομάδα, παίζουν καλύτερα"

Όσον αφορά για την δυναμική της Ρόμα, ο "Red-Bill" τόνισε πως η ιταλική ομάδα βρίσκεται σε άνοδο και δεν θα πρέπει να ξεγελάσει κανέναν στον Ολυμπιακό, το γεγονός πως οι Πειραιώτες επικράτησαν εύκολα στο πρώτο ματς, κάτι το οποίο τόνισε και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς: "Αυτό είναι κάτι το οποίο μας επισήμανε και ο κόουτς, η Ρόμα, τώρα, είναι μία τελείως διαφορετική ομάδα, παίζουν αρκετά καλύτερα το τελευταίο διάστημα  και έχουν ανεβασμένη ψυχολογία καθώς έχουν κάνει "3 στα 3" στα παιχνίδια που έχουν δώσει. Έρχονται στο ΣΕΦ χωρίς άγχος και αυτό είναι σημαντικό για κάθε ομάδα, δεν έχουν πίεση και δεν έχουν τίποτα να χάσουν εδώ μέσα. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε ποιοί είμαστε και γνωρίζουμε το τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Από εδώ και πέρα θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι, γιατί σε λίγο θα πλησιάζουμε σε μία σειρά αγώνων η οποία θα είναι πάρα πολύ κρίσιμη για την πορεία της ομάδας, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη".

"Δεν κοιτάμε τους αντιπάλους μας, αλλά τον εαυτό μας"

Όσον αφορά στο αν σκέφτεται το πότε θα ήταν καλύτερο να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός ένα εκ των φαβορί της διοργάνωσης, όπως είναι η Μπαρτσελόνα, ο "Red-Bill", σχολίασε: "Ειλικρινά, η άποψη μου είναι πως θα πρέπει να κοιτάμε μόνο την ομάδα μας, δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι, οποιοσδήποτε και αν είναι ο αντίπαλος. Γενικά, αν θέλεις να κάνει κάτι καλό στη ζωή σου και πιο συγκεκριμένα, τώρα εδώ, στην ομάδα μας, στον Ολυμπιακό, δεν θα πρέπει να κοιτάμε τους άλλους, αλλά τον εαυτό μας και να έχουμε σιγουριά, αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δικές μας δυνατότητες".

"Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει"

Όσον αφορά στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, οι οποίες αν και διπλές, οι παίκτες κινούνται σε περισσότερο χαλαρούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα οι αθλητές να λειτουργούν καλύτερα στο γήπεδο, ο Έλληνας γκαρντ, υπογράμμισε: "Αυτό είναι δουλειά του κόουτς και όλοι ξέρουν πόσο σπουδαίος είναι στο να προετοιμάζει ομάδες και να είναι έτοιμες όταν πρέπει. Το πιστεύω πως μας προετοιμάζει κατάλληλα και θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Εμείς από την πλευρά μας, μετά την προπόνηση, θα πρέπει στο γήπεδο να δίνουμε το 100% και εκείνος ξέρει την ροή των προπονήσεων πως θα πάει το πρόγραμμα ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Εμείς απλά εκτελούμε τις οδηγίες του και τις εντολές του, ώστε να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή".

"Η ομάδα θα κριθεί τον Ιούνιο"

Όσον αφορά για την πορεία της ομάδας, ύστερα από τις τελευταίες της καλές εμφανίσεις, ο πρώτος σκόρερ, φέτος, του Ολυμπιακού, τόνισε: Δεν θα πρέπει, γενικά, να τρελαινόμαστε, ούτε μετά από νίκες, ούτε μετά από ήττες. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη, υποστήριξη, χρειάζεται να είναι όλοι δίπλα της. Σίγουρα ο κόσμος ανυπομονεί και έχει μεγάλες απαιτήσεις από την ομάδα, γιατί πιστεύει πως μπορεί να κάνει κάτι καλό, όχι μόνο φέτος αλλά και γενικά, για τα επόμενα, τουλάχιστον, πέντε με έξι χρόνια. Από εκεί και πέρα χρειάζεται να υπάρχει εμπιστοσύνη. Δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος ή παίκτης μέσα σε αυτή την ομάδα, ο οποίος να μην θέλει να πετύχει η ομάδα. Όλοι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε η ομάδα να πετύχει. Είναι νωρίς, πάντως, για να βγάλουμε συμπεράσματα, η ομάδα θα κριθεί τον Ιούνιο". κατέληξε τις δηλώσεις του ο Βασίλης Σπανούλης.

Το βίντεο, λίγο μετά το τέλος της προπόνησης του Ολυμπιακού:

RedPlanet.gr - Ολυμπιακός προπόνηση
Ανέβηκε από redplanetgr. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου