ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Σκληρή απάντηση σε Μίχαλο

Σκληρή απάντηση σε Μίχαλο

Δεν έμεινε αναπάντητη η επίθεση του Κωνσταντίνου Μίχαλου προς το Λεωνίδα Θεοδωρακάκη και κύκλοι του Ερασιτέχνη καταφέρθηκαν εναντίον του, υπερτονίζοντας ότι η προσφορά του ήταν ανύπαρκτη στον Σύνδεσμο.
Κύκλοι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού σχολιάζοντας τη δήλωση του μέλους του προηγούμενου Δ.Σ., Κωνσταντίνου Μίχαλου δήλωσαν:

"Επί προεδρίας Θεοδωρακάκη ο Ολυμπιακός κατέκτησε 4 ευρωπαϊκούς τίτλους και συμμετείχε σε 12 φάιναλ φορ. Κατέκτησε δεκάδες πρωταθλήματα και κύπελλα και οι αθλητές του μετάλλια σε Ολυμπιακούς, Παγκόσμιους και Πανευρωπαϊκούς αγώνες. Συνέβαλε στο γιγάντωμα του συλλόγου με τη εποικοδομητική στάση του στο θέμα του Καραϊσκάκη, του Ρέντη και πολλές άλλες περιπτώσεις, ενώ ασκούσε μια συνετή και νοικοκυρεμένη διοίκηση η οποία είχε αποτρέψει καταστάσεις όπως η σημερινή.

Συνεπώς δεν μπορεί ο συγκεκριμένος και δεν το επιτρέπει η ανύπαρκτη προσφορά του, ούτε να κρίνει τον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη ούτε να προσπαθεί να τον διαβάλλει με ψεύδη σε ανθρώπους για τους οποίους ο πρόεδρος του συλλόγου έχει τονίσει και επαναλαμβάνει συνεχώς σε κάθε ευκαιρία την τεράστια προσφορά τους στον Ολυμπιακό και στον Ερασιτέχνη. Για τη λύση των προβλημάτων του Ολυμπιακού χρειάζονται έργα και προσφορά και όχι λόγια. Αυτά τα προβλήματα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μία ευκαιρία αυτοπροβολής και δημοσιότητας από κανέναν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου