ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

"Παρακολουθείται, αλλά δεν επείγει"

"Παρακολουθείται, αλλά δεν επείγει"

Ευχάριστα είναι τα νέα που φτάνουν από την Αγγλία, καθώς ο έγκυρος ρεπόρτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Στιούαρτ Μάθισον, ναι μεν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των "κόκκινων διαβόλων" για τον Βασίλη Τοροσίδη, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η απόκτηση του δεν αποτελεί προτεραιότητα. 
Ο Στιούαρτ Μάθισον μίλησε στην εφημερίδα "Goal" για τα μεταγραφικά πλάνα της Μάντσεστερ, τονίζοντας πως αυτό που επείγει για το συγκρότημα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι η εύρεση παικτών που θα αντικαταστήσουν τους Ράιαν Γκιγκς και Πολ Σκόουλς.
"Μια πηγή που έχω στην Αθήνα με πληροφόρησε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στείλει άνθρωπο να παρακολουθήσει τον Τοροσίδη. Δεν ήρθε ο Μάρτιν Φέργκιουσον, ο αδερφός του σερ Αλεξ που παρακολουθεί παίκτες σε όλον τον κόσμο, αλλά κάποιος άλλος.

Και δεν ξέρω σε ποιον αγώνα ακριβώς ήρθε. Βέβαια, η Γιουνάιτεντ επισήμως δεν επιβεβαιώνει τίποτα. Όταν ολοκληρώνεται κάποια μεταγραφή, τότε μόνο μας ενημερώνει. Έτσι γίνεται εδώ στην Αγγλία.

 Ήδη στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα παίζει ο Βραζιλιάνος Ραφαέλ ντα Σίλβα. Ο Γκάρι Νέβιλ δεν είναι πια βασικός. Υπάρχουν, άλλωστε, κι άλλες λύσεις εκ των έσω, όπως ο Γουές Μπράουν και ο Τζον Ο Σέι. Αν επείγει κάτι, είναι η αντικατάσταση των Πολ Σκόουλς και Ράιαν Γκιγκς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου