ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Μήνυμα Χιμένεθ στους μετόχους «Μεταγραφές ή φεύγω»!

Μήνυμα Χιμένεθ στους μετόχους «Μεταγραφές ή φεύγω»!


Την ανταπόκριση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ στο αίτημά του για μεταγραφική ενίσχυση περιμένει ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο 46χρονος τεχνικός έχει καταστήσει σαφές τόσο σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις, όσο και με τις δημόσιες τοποθετήσεις του, πως για να γίνει η ομάδα του ανταγωνιστική χρειάζεται εδώ και τώρα μεταγραφές. Οι οικονομικές δυνατότητες είναι ούτως ή άλλως περιορισμένες, ωστόσο ο Ανδαλουσιανός προπονητής περιμένει έμπρακτα τη στήριξη των μετόχων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σταύρος Αδαμίδης βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους χρηματοδότες της ομάδας, Πέτρο Παππά και Νίκο Νοτιά, οι οποίοι καλούνται να αποφασίσουν αν θα στηρίξουν και σε ποιο βαθμό την επένδυση που έκαναν με την πρόσληψη του Μανόλο Χιμένεθ και των συνεργατών του. Μεταγραφές θα γίνουν σίγουρα (τουλάχιστον δύο) στην χειμερινή περίοδο, αλλά αυτό που περιμένει να διαπιστώσει ο προπονητής της ΑΕΚ είναι από ποιο… ράφι θα ψωνίσει. Δύσκολα πάντως θα γίνουν υπερβάσεις…
Επαφές για χορηγό
Σε αναζήτηση χορηγού για το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, προκειμένου να μειωθεί το κόστος ενοικίασης και λειτουργίας του για το σύλλογο, βρίσκεται ο Σταύρος Αδαμίδης. Για το λόγο αυτό ταξίδεψε με τον συνεργάτη του, Γιώργο Κωνσταντινίδη, στην Κύπρο, όπου φέρεται να είχε επαφές με υποψήφιο χορηγό. Μάλιστα αναπτύχθηκε φημολογία πως έγιναν συζητήσεις με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Από σήμερα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα είναι και πάλι στη βάση του για να ασχοληθεί με τα φλέγοντα ζητήματα της ομάδας, δίνοντας προτεραιότητα στην ανανέωση συμβολαίων των Τζεμπούρ και Μπλάνκο. Από αυτές τις υποθέσεις θα εξαρτηθεί, άλλωστε και το διαθέσιμο μπάτζετ για την ενίσχυση το χειμώνα.
Στη Γαλλία ο Γκρέταρσον
Ταξίδι στη Γαλλία έκανε ο Άρναρ Γκρέταρσον στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και σύμφωνα με πληροφορίες παρακολούθησε τον αγώνα Χάβρη-Ναντ για τη δεύτερη κατηγορία. Παίκτες τσέκαρε και ο Τόνι Σαβέφσκι, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα του Θρασύβουλου με τη Βέροια.
Τελικός από τους «16»
Έχοντας μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα και με την πρόκριση στο Europa League να χάνεται με άδοξο τρόπο, μοναδική διέξοδος για την ΑΕΚ αποτελεί ο θεσμός του Κυπέλλου. Για να μην μείνει, λοιπόν, εκτός και αυτού του στόχου ολοκληρώνοντας μία καταστροφική εβδομάδα, η «Ένωση» θέλει οπωσδήποτε την πρόκριση την ερχόμενη Πέμπτη στην «AEL FC Arena» κόντρα στη Λάρισα. Ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Γρηγόρη Μάκο, ωστόσο αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γκέντσογλου και Λαγού.
(Πηγή) sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου