ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Τα ερυθρόλευκα Χριστούγεννα

Τα ερυθρόλευκα Χριστούγεννα

 

Χριστούγεννα και οι ομάδες δεν έχουν υποχρεώσεις, δεδομένης και της διακοπής του πρωταθλήματος… Οι παίκτες βρίσκουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από το βαρύ πρόγραμμα της καθημερινότητας και να χαλαρώσουν. Τα πράγματα δε θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά και στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Ολυμπιακό, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες του οποίου βρίσκονται ήδη… μακριά. Που; Δείτε

Feliz Navidad για τον… μισό Ολυμπιακό

Όποιος θέλει να συναντήσει κάποιο μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού αυτές τις ημέρες, θα αυξήσει τις πιθανότητες του αν πεταχτεί μέχρι την Ισπανία. Κάτι λογικό, αφού ο εφετινός Ολυμπιακός είναι πιο… ισπανικός από ποτέ!

Στη Μαδρίτη βρίσκεται ήδη ο Ραούλ Μπράβο ενώ στην πανέμορφη Βαρκελώνη είναι ο Μόισες Ουρτάδο, ο Ούργκο Πάρντο αλλά και ο γυμναστής της ομάδας, Ποθάνκο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο βοηθός του, Ασπιάθου περνάνε, ήδη, οικογενειακές στιγμές στο Μπιλμπάο. Στην κοσμοπολίτικη Μαγιόρκα είναι ο Αλμπερτ Ριέρα και ο Αριελ Ιμπαγάσα που… απαρνήθηκε την Αργεντινή για να πάει στην αγαπημένη του ευρωπαϊκή πόλη. Ο Φουστέρ, τέλος, βρίσκεται στη γενέτειρα του, Ολίβα (πολύ κοντά στη Βαλένθια).

Το Καρπενήσι των… άκρων

Στο Καρπενήσι, παραδοσιακό προορισμό για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, μπορεί κανείς να συναντήσει τον 39χρονο, Αντώνη Νικοπολίδη και τον 18χρονο, Γιάννη Ποτουρίδη. Πάνω από είκοσι χρόνια διαφορά, ίδια η επιλογή!

Οι βορειοευρωπαίοι…

Ο Ντένις Ρόμενταλ βρίσκεται από την Πέμπτη στη Κοπεγχάγη και ο Όλαφ Μπέλμπεργκ απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στο εντυπωσιακό εξόχικο του που βρίσκεται πολύ κοντά στη Στοκχόλμη. Στη Γαλλία βρίσκονται τόσο ο Μοντέστο (στη Κορσική) όσο και ο Ζαϊρί που προτίμησε το Παρίσι. Ο Κέβιν Μιραλάς περνάει οικογενειακές στιγμές στο Βέλγιο κοντά στην (πολυμελή) οικογένεια του.

… και οι «βόρειοι»

Οι Έλληνες του Ολυμπιακού κατάγονται στην πλειονότητα τους από τη Βόρεια Ελλάδα και έτσι είναι λογικό να θελήσουν να ανηφορίσουν για να περάσουν τις γιορτές εκεί. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι στην Κατερίνη, ο Φετφατζίδης είναι στη Δράμα, ο Γιάννης Παπαδόπουλος στη Θεσσαλονίκη, ο Τοροσίδης είναι στη Ξάνθη από την Τετάρτη ενώ πιο κοντά στην Αθήνα είναι ο Γιάννης Γκαλίτσιος που βρίσκεται στη Λάρισα.

Ο γείτονας, οι Ούγγροι και οι Γερμανοί

Εκτός Ελλάδας αλλά όχι και τόσο μακριά μας, είναι ο Μάρκο Πάντελιτς (στο Βελιγράδι) ενώ και οι δύο ούγγροι του Ολυμπιακού (Μέγιερι, Νέμεθ) απολαμβάνουν την υπέροχη αυτόν τον καιρό, Βουδαπέστη. Ο «γερμανός» Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται στη Γερμανία ενώ ο γερμανός, Χολέμπας έχει μείνει στην Αθήνα! Ο μόνος είναι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου