ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Στο στόχαστρο Αρούνα και Γκοσό

Στο στόχαστρο Αρούνα και Γκοσό

Δυο παίκτες από την Μονακό φέρεται να έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο ο Ολυμπιακός. Ο λόγος για τους μέσους Λούκμαν Αρούνα και Ζαν Ζακ Γκοσό.
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της εφημερίδας "Γαύρος" ψηλά στην λίστα των Πειραιωτών  είναι ο Λούκμαν Αρούνα, Νιγηριανός διεθνής που αγωνίστηκε μάλιστα στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής, με την αξία του στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να εκτιμάταιι περίπου στα 2.500.000 ευρώ.
Η Μονακό απέκτησε τον 20χρονο κεντρικό μέσο τον Ιανουάριο του 2008 "κλέβοντάς" τον από αρκετούς μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με τον Αρούνα να υπογράφει το Μάη του 2009 το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με τους Μονεγάσκους.


Οι συστατικές επιστολές που τον συνοδεύουν κάνουν λόγο για έναν ταχύ παίκτη με ικανότητα στις μεταβιβάσεις και στις ντρίμπλες, με τον νεαρό άσο της Μονακό να είναι επτά φορές διεθνής με τους "σούπερ αετούς" και να έχει να επιδείξει μάλιστα δύο συμμετοχές στα ματς της Νιγηρίας στη Νότια Αφρική, κόντρα σε Αργεντινή και Ελλάδα

Με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του έχει σκοράρει μάλιστα μία φορά, σε φιλική αναμέτρηση με την Κολομβία στις 30 Μάη, σε αγώνα προετοιμασίας ενόψει του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Όσον αφορά στις επιδόσεις του με τον σύλλογό του, έχει 23 συμμετοχές (τις 16 ως βασικός) στο Σαμπιονά και 3 γκολ, ενώ φέτος βρήκε ανοιχτή την πόρτα της ενδεκάδας στα τελευταία παιχνίδια  πρωταθλήματος.

Μάτια και για Γκόσο

Εκτός από τον Αρούνα οι Πειραιώτες σύμφωνα με το ίδιο μέσο ενδιαφέρονται και για τον έτερο κεντρικό χαφ της Μονακό, Ζαν Ζακ Γκοσό, ο οποίος είναι συμπαίκτης του πρώην "ερυθρόλευκου" Γιάγια Τουρέ στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο 27χρονος μέσος είναι επτά φορές διεθνής με τους "ελέφαντες" ενώ στη Μονακό αγωνίζεται τα τελευταία 2,5 χρόνια, έχοντας θέση βασικού τη φετινή σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου