ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Στους κορυφαίους ο Ρόμενταλ

Στους κορυφαίους ο Ρόμενταλ

Σύμφωνα με την δανέζικη εφημερίδα "Ekstra Bladet", ο Ρόμενταλ είναι ο 14ος καλύτερος αθλητής της χώρας για το 2010. Αναμφίβολα, το εξαιρετικό Μουντιάλ του έπαιξε σπουδαίο ρόλο.
Μπορεί να μην κάνει "παπάδες" την φετινή περίοδο, αλλά αυτό δεν τον μειώνει ποδοσφαιρικά και φυσικά στην πατρίδα του έχει εξέχουσα θέση. Άλλωστε, με τις μνήμες να είναι νωπές ακόμα από το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, λογικό ήταν να βρίσκεται στην πρώτη 20άδα των κορυφαίων αθλητών της χώρας για το 2010 επί συνόλου 50 που θα ψηφιστούν.
Ο λόγος για τον Δανό δεξιό εξτρέμ του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας, Ντένις Ρόμενταλ, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα "Ekstra Bladet" καταλαμβάνει την 14η θέση και βρίσκεται στην δεύτερη δεκάδα των κορυφαίων αθλητών της. Θα ακολουθήσουν άλλοι 30, αφού πρόκειται για τους 50 καλύτερους, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο ερυθρόλευκος άσος, ο οποίος το καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Άγιαξ.


Ο 32χρονος άσος, που γεννήθηκε στην Κοπεγχάγη στις 22 Ιουλίου 1978, έχει επτά συμμετοχές και ένα γκολ με τον Ολυμπιακό (αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ) στο πρωτάθλημα της Super League, ενώ στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα αγωνίζεται από το 2000 και έχει 103 συμμετοχές και 18 γκολ. Σίγουρα, πρόκειται για έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους ποδοσφαιριστές της Δανίας και είναι τιμή για την ομάδα του Πειραιά που τον έχει στο ρόστερ της. Θα πάρει και αυτός το πάνω του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου