ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Το RedPlanet.gr αναλύει την αγωνιστική παρουσία των παικτών του Ολυμπιακού, στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την ήττα με 1-0 στην Τούμπα και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του θεσμού.
ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ: Έκανε καλές αποκρούσεις στα σουτ του Βιεϊρίνια, μάζεψε και τα...ριμπάουντ, πάτησε και τη... γραμμή, αλλά στο γκολ δεν μπορούσε. Παλιότερα, ίσως το έπιανε.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Δεν μπόρεσε να βγάλει το παιχνίδι του, δεν ήταν στα καλά του, κλείστηκε από το τρικ του Χάβου και δεν απείλησε παρά μόνο στο τέλος.

ΜΠΡΑΒΟ: Κινήθηκε κάπως στο πρώτο ημίχρονο, είχε δυναμισμό, αλλά δεν ξεπέρασε κι αυτός τη μετριότητα.

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Εκτός συγκέντρωσης σε πολλές φάσεις, ταλαιπωρήθηκε από τον Σαλπιγγίδη, ενώ στη φάση του γκολ πήγε μαζί με τον Μέλμπεργκ πάνω στον Ίβιτς, δεν έκοψε κανείς και ο σκόρερ έμεινε μόνος του.

ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ: Καθοριστικό το λάθος του στη φάση του γκολ, ενώ γενικά και αυτός έδειξε να μην είναι καθόλου φρέσκος.

ΜΟΔΕΣΤΟ: Προσπάθησε αρκετά να συμμαζέψει τα πράγματα στο κέντρο, αλλά η προσπάθεια δεν έφτανε. Πολλές φορές έμοιαζε να παλεύει μόνος του και φυσιολογικά έκανε αρκετά λάθη.

ΙΜΠΑΓΑΣΑ: Ξεκίνησε καλά και με ρυθμό, αλλά γρήγορα ξεφούσκωσε. Και όλη η ομάδα μαζί του.

ΡΟΜΕΝΤΑΛ: Είχε τρεξίματα, σουτ, σέντρες. Δεν έπιασε τίποτα. Δεν ήταν κι ο χειρότερος, αλλά δεν έδειξε πάλι το κάτι παραπάνω.

ΜΙΡΑΛΑΣ: Πολύ κλο κλο κι από αβγό τίποτα. Σε πολλά κομμάτια του αγώνα δεν υπήρχε. Σε κάποια άλλα επιχείρησε να κάνει ανακατέματα, αλλά οι τελικές του ήταν άστα να πάνε. Η αποβολή του ήταν υπερβολική.

ΦΟΥΣΤΕΡ: Στο πρώτο ημίχρονο άνοιξε μια δυο φορές καλά το παιχνίδι, αλλά γενικά φάνηκε κουρασμένος και σίγουρα ήταν καλά μπλοκαρισμένος. Ποιός αντέχει πάλι τους αντι-Φουστερικούς;

ΤΖΕΜΠΟΥΡ: Δεν είχε συνέχεια το καλό ντεμπούτο του. Αποδείχτηκε απροετοίμαστος για τέτοιο ματς, δεν απείλησε καθόλου, έβγαινε πάντα δεύτερος στην μπάλα.

ΖΑΪΡΙ: Στο γνωστό στιλ του, αλλά χωρίς κάποια ουσία, καθώς ούτε με τη δική του συμμετοχή μπόρεσε ο Ολυμπιακός να απειλήσει από την άκρη. Κάποιες φορές κράτησε και πολύ την μπάλα και τα άκουσε από τον πάγκο.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Μπήκε να παίξει πίσω από τον Πάντελιτς, αλλά δεν κατάφερε να έχει την παραμικρή συμμετοχή στο παιχνίδι.

ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ: Αποδείχθηκε ότι θα έπρεπε να παίξει από την αρχή. Δεν έκανε ευκαιρίες αλλά τουλάχιστον τον ένιωσε η άμυνα του ΠΑΟΚ, ειδικά προς το τέλος. Πήρε κι ένα φάουλ έξω από την περιοχή, αλλά ο Ιμπαγάσα βρήκε τείχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου