ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ernesto Valverde: «Η πρόκριση χάθηκε στο Καραϊσκάκη» (video)

Ernesto Valverde: «Η πρόκριση χάθηκε στο Καραϊσκάκη» (video)


valverde-paok-olympiakosΟ Ernesto Valverde τεχνικός απέφυγε να μιλήσει για τα μέτρα της αστυνομίας και να ρίξει το βάρος της ήττας στην αποβολή του Mirallas, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να ρίξει ευθύνες στους παίκτες του για την ήττα και τον αποκλεισμό.
«Σήμερα δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες. Γενικότερα δεν ήταν ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες. Και ο ΠΑΟΚ είχε μόνο το σουτ του Βιεϊρίνια στο πρώτο μέρος. Ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού επειδή ο ΠΑΟΚ είχε κλειστεί, αλλά δεν κάναμε ευκαιρίες.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το γκολ και ένα ακόμη σουτ του Vieirinha. Δεν πιστεύω ότι η επίθεσή μας ήταν ανοργάνωτοι, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να βάλουμε γκολ. Αυτήν τη στιγμή δε χρειάζεται να ρίξουμε ευθύνες σε κανέναν παίκτη. Σε όλα τα παιχνίδια μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού που μία ομάδα μένει με δέκα παίκτες στο τέλος χάνει», Hταν οι αρχικές δηλώσεις του Ernesto Valverde.



Στη συνέχεια αναφέρθηκε για το αν θα προτιμούσε να είχε κόσμο στην Τούμπα: «Εμένα μου αρέσει να παίζω με κόσμο. Το παιχνίδι έτσι αποκτά ρυθμό. Όπως και να έχει ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο δημιούργησε καλή ατμόσφαιρα. Εμείς ψάχναμε ένα παιχνίδι με ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ είχε μία δύο καλύτερες ευκαιρίες, αλλά γενικά δεν υπήρξαν πολλές στον αγώνα. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου πιστέψαμε ότι θα κερδίζαμε. Η ομάδα που θα έβαζε ένα γκολ, θα κέρδιζε. Εμείς δεν ισοφαρίσαμε και εκεί χάθηκε το παιχνίδι.»
Για το αν τα μέτρα της Αστυνομίας επηρέασαν τους παίκτες του: «Είμαι προπονητής ποδοσφαίρου και μιλάω για ό,τι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Δεν γνωρίζω συνήθως αν υπάρχει πολλή ή λίγη αστυνομία. Είναι κάτι που δε μας απασχολεί ιδιαίτερα.»
Για τον αν θεωρεί ότι η ομάδα του έχασε λόγω της αποβολής του Mirallas: «Όχι δε χάσαμε για αυτό. Αλλά προτιμάμε να τελειώνουμε με 11 παίκτες. Η πρόκριση χάθηκε στο «Καραϊσκάκη» και όχι εδώ. Σήμερα ξέραμε ότι δεν θα μπουν πολλά γκολ. Ξέρουμε τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ και τα δικά μας εκτός έδρας και δεν περιμέναμε πολλά γκολ. Σίγουρα, όμως, στην έδρα μας έπρεπε να πετύχουμε περισσότερα γκολ.»
Για το πως εξηγεί το μίσος των παικτών των δύο ομάδων: «Δε ξέρω. Εσάς θα ήθελα να ρωτήσω. Δεν καταλαβαίνω καθόλου γιατί συμβαίνει αυτό. Δε ξέρω πως περνάτε εσείς στο «Καραϊσκάκη», αλλά εμείς δεν περνάμε καλά στην Τούμπα. Ελπίζω να ξέρετε εσείς γιατί συμβαίνει αυτό. Εγώ, δε ξέρω.»
Το video με τις δηλώσεις του Ernesto Valverde

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου