ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕΚ: «Αστείο να διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός»

ΑΕΚ: «Αστείο να διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός»

03/02/2011

ΑΕΚ: «Αστείο να διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός»!
Την αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ προκάλεσαν οι έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία του αγώνα ρεβάνς για το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ.


Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι τουλάχιστον αστείο η ομάδα που θα έπρεπε να παίζει με 9 παίκτες από τα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα (κόκκινη κάρτα στους Βύντρα, Λέτο) να διαμαρτύρεται, επειδή ο διαιτητής κράτησε 40 δευτερόλεπτα επιπλέον των 7 λεπτών που είχαν υποδειχθεί».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Είναι τουλάχιστον αστείο η ομάδα που θα έπρεπε να παίζει με 9 παίκτες από τα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα (κόκκινη κάρτα στους Βύντρα, Λέτο) να διαμαρτύρεται επειδή ο διαιτητής κράτησε 40 δευτερόλεπτα επιπλέον των 7 λεπτών που είχαν υποδειχθεί.

Ίσως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αγνοούν ότι ο κανονισμός διαιτησίας ορίζει ότι οι καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων λογίζονται ως επιπρόσθετος χρόνος.

Είναι δικαιολογημένη η ανάγκη του Παναθηναϊκού να καλύψει επικοινωνιακά απέναντι στον κόσμο του τον αποκλεισμό του από την ομάδα μας, η οποία σήμερα πέτυχε μια απόλυτα δίκαιη και σημαντική πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου