ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Απόλυτη στήριξη σε προπονητή και παίκτες

Απόλυτη στήριξη σε προπονητή και παίκτες

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει απόλυτα το ποδοσφαιρικό τμήμα και θα τους έχει υπό την προστασία του!
Η διοίκηση και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στηρίζει απόλυτα τόσο τον προπονητή όσο και τους ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας. Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να αποκλείστηκαν από την τετράδα του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά το Πρωτάθλημα παραμένει ο διακαής πόθος της οικογένειας του Θρύλου.
 
Μάλιστα, όπως τόνιζαν κύκλοι προσκείμενοι στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα έχει υπό την προστασία του τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες του Ολυμπιακού!


Συγκεκριμένα, πηγές κοντά στη διοίκηση αναφέρουν: "Σε μικρό χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα μόλις σε πέντε μήνες, ο Βαλβέρδε έφτιαξε την ομάδα και βρήκε την απαιτούμενη χημεία.

Δεν έχουν σημασία οι ατυχίες που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της σεζόν (δοκάρια, χαμένα πέναλτι, διαιτησία). Η διοίκηση και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζουν τους παίκτες και τον προπονητή. Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο δεν θα αποπροσανατολίσει την ομάδα, καθώς τώρα η προσοχή στρέφεται εξ ολοκλήρου στο Πρωτάθλημα.

Παράλληλα, δεν υπάρχει θέμα μεταγραφών, αφού η διοίκηση πιστεύει στους παίκτες που έχει και θα μείνουν και την επόμενη σεζόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου