ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

«Μη μας αντιμετωπίζουν σαν ‘ιθαγενείς’»-Ο ALEX WEB RADIO/TV ΡΩΤΑ....ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ?????

«Μη μας αντιμετωπίζουν σαν ‘ιθαγενείς’»

Ξεσπάθωσε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, βγαίνοντας από το γήπεδο του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα.
«Μη μας αντιμετωπίζουν σαν ‘ιθαγενείς’»
Ο Τζιτζικώστας ζήτησε τα ίδια μέτρα ασφαλείας όταν οι ομάδες της πόλης ταξιδεύουν στην Αθήνα για να αγωνιστούν.
«Μετά το σημερινό παιχνίδι ελπίζω αυτοί που αποφάσισαν να κηρύξουν την πόλη σε επιστράτευση για να προστατέψουν ένα συγκεκριμένο αθλητικό σύλλογο, να κατάλαβαν το λάθος τους και να πάψουν να αντιμετωπίζουν τις ομάδες και τους φιλάθλους της Θεσσαλονίκης σαν ‘’ιθαγενείς’’. Περιμένω στα επόμενα παιχνίδια ομάδων της πόλης μας στην Αθήνα, να δείξουν την ίδια ευαισθησία με αυτή που έδειξαν σήμερα για την προστασία του Ολυμπιακού», είπε ο Τζιτζικώστας…

Ο ALEX WEB RADIO/TV ΑΠΑΝΤΑ.....
ΕΓ ΘΑ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ....
Η ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ, Η ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ (ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ) Η ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙΣ ΚΑΛΑ......ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ....
ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΟΥ-ΜΑΟΥ ΤΗΣ ...ΣΥΝ...ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΚΑΙ...ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΡΩΝ-ΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ....




ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΜΟΥ....

Τι λέει ο κανονισμός για το γυάλινο ποτήρι στον Μιραλάς;

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα αμαυρώθηκε από το σπασμένο γυάλινο ποτήρι που πετάχτηκε στον Μιραλάς και τον τραυμάτισε.
Τι λέει ο κανονισμός για το γυάλινο ποτήρι στον Μιραλάς;
Ωστόσο, εδώ θα πρέπει να πούμε ότι ο κανονισμός δεν προβλέπει τίποτα σε περίπτωση που συμβεί ένα τέτοιο περιστατικό σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

Βεβαίως, αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα τη βγάλει …λάδι από τη στιγμή, μάλιστα, που το γεγονός γράφτηκε στο φύλλο αγώνος.

Συνελήφθησαν, αλλά αφέθηκαν-(VIDEO ) MΠΡΑΒΟ...ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΟΥ-ΜΑΟΥ....

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ....

Συνελήφθησαν, αλλά αφέθηκαν

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι περίπου 15 οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι συνελήφθησαν κατά την διάρκεια μικροσυμπλοκών με την αστυνομία στους δρόμους γύρω από το γήπεδο της Τούμπας, πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.
Συνελήφθησαν, αλλά αφέθηκαν
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση από όπου ύστερα και από συντονισμένες ενέργειες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψαν σε βάρος τους αξιόποινες πράξεις.
Πηγή: olapaok.gr
 ΜΠΡΑΒΟ....ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΟΥ-ΜΑΟΥ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ.....


ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ  ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ...ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΑ....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΟΥ-ΜΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΑΟΤΖΗΔΕΣ ΣΟΥ....ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΔΑΙ...ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΡΙΑ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου