ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Με «ασπρόμαυρα» γυαλιά (video)

Με «ασπρόμαυρα» γυαλιά
4 | 2 | 2011 16:42 - Οι άλλοι

Μάλλον πλάκα πρέπει να κάνει ο Παναγιώτης Ποικιλίδης με αυτά που δηλώνει για Τούμπα και Καραϊσκάκη, εκτός κι αν φοράει… ασπρόμαυρα γυαλιά που δεν του επιτρέπουν να δει τα πράγματα όπως έχουν.


Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM έκανε το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ και πέρασε στο… ντούκου το τασάκι που θρυμματίστηκε και τα γυαλιά που κόντεψαν να κάνουν μεγάλη ζημιά στον Μιραλάς, ενώ στέκεται σε ένα κέρμα στο Καραϊσκάκη και το κάνει... σημαία. Να τρελαθούμε τελείως δηλαδή.

Έγινε… ροντέο μία αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών και ο κ. Ποικιλίδης έκανε παράπονα για τη φιλοξενία στο Καραϊσκάκη, την ώρα που στην Τούμπα έπρεπε να επιστρατευτεί τεράστια αστυνομική δύναμη προκειμένου να φτάσει με ασφάλεια ο Ολυμπιακός στο γήπεδο.
Κατά τα άλλα σχετικά με τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ δήλωσε: "Τι να λέμε; Εδώ στην προπόνηση πετούσε από πάνω ελικόπτερο! Τρομερά πράγματα συνέβησαν", την ώρα που για να περιοριστούν οι οπαδοί της ομάδας του έπεφταν βροχή τα δακρυγόνα έξω από το γήπεδο.
Αναφέρθηκε και στο γυαλί που δέχτηκε ο Μιραλάς και είπε ότι: "Δεν έχει γίνει ποτέ σ' εκείνο το χώρο να εκτοξευτεί κάτι. Πέταξαν ένα γυάλινο τασάκι το οποίο έσπασε στο κάγκελο και πήγαν τα θραύσματα στον Μιραλάς". Μάλλον τα μπουκάλια που πέφτουν στην Τούμπα τα βλέπουν μόνο οι αντίπαλοι. Μέχρι και ο Δέλλας τους έκραξε πριν λίγους μήνες για μεγάλα μπουκάλια αναψυκτικών που δέχθηκε. Ωστόσο επεσήμανε: "Δεν ξέρω αν τον βρήκανε τον συγκεκριμένο οπαδό. Ασφαλώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να βρει ποιος ήταν αυτός"
, πάλι καλά.
Οι προκλήσεις βέβαια δεν σταμάτησαν εκεί, αφού είχε κι άλλα να πει και να κάνει το Καραϊσκάκη, στο οποίο δεν τους ενοχλεί κανείς, να φαίνεται αφιλόξενο. "Δεν βγάζω τα οπαδικά μου συναισθήματα, αλλά με τον Ολυμπιακό ξέρω πολύ καλά τι έγινε δεν πετάχτηκε μόνο ένα κέρμα που πήγε στον επόπτη και πάνω από τον πάγκο μας. Πρέπει να σταματήσουν όλα αυτά. Εγώ ξέρω ότι για την Τούμπα τα τελευταία 3,5-4 χρόνια παίρνουμε συγχαρητήρια φιλοξενούμενων όπως κι από την UEFA.
Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να δικαιολογήσω, αλλά θα πρέπει να ξέρουμε και τι προηγήθηκε για να φτάσει να το ρίξει. Ελάτε να δείτε τι έγινε τις προηγούμενες 3-4 μέρες. Τέτοια κινητοποίηση δεν έχει ξαναγίνει. Κάποια στιγμή ίσως αυτός έβγαλε την αγανάκτησή του κι επαναλαμβάνω ότι δεν το επικροτώ"
.
Κατά τα άλλα δεν βγαίνουν οπαδικά συναισθήματα ή ένστικτα από τα λεγόμενα του. Πάλι καλά που, επειδή οι συγκρίσεις είναι περιττές, η εικόνα μιλάει από μόνη της:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου