ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Έρχεται ο Μαΐα

Έρχεται ο Μαΐα

Στην Αθήνα αναμένεται να βρεθεί μέσα στις επόμενες 10 ημέρες ο Αρτούρ Μπραζιλιάνο Μαΐα για να δοκιμαστεί από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και να αποκτηθεί εφόσον ικανοποιήσει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρωταθλητής”, οι ερυθρόλευκοι περιμένουν εντός των προσεχή ημερών στην χώρα μας τον Αρτούρ Μπραζιλιάνο Μαΐα, για τον οποίον φέροντε να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, όπως οι Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα.
Ο 17χρονος, αγωνίζεται στην θέση του αριστερού χαφ και ανήκει στο δυναμικό της Βιτόρια. Πρόκειται, όπως λένε στο στρατόπεδο του Πειραιά για έναν ταλαντούχο άσο, ο οποίος κατάφερε από νωρίς να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, καθώς μόλις σε ηλικία 15 ετών είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις σε τουρνουά της Γερμανίας, όπου είχαν παραστεί "κατάσκοποι" αρκετών ομάδων.  

Ο Ολυμπιακός μετά από έρευνα, συγκέντρωσε αρκετές πληροφορίες για τον παίκτη και κατόπιν συνεννόησης με την Βιτόρια αποφάσισε να τον φέρει στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί από τον προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σε περίπτωση που ο λάτιν χαφ καταφέρει να πείσει τον Βάσκο για την αξία του, τότε οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για να τον αποκτήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου