ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

«Αν δεν βρεθεί λύση ο Ερασιτέχνης θα διαλυθεί»


«Αν δεν βρεθεί λύση ο Ερασιτέχνης θα διαλυθεί»

Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Ανδρέας Ανδρεάδης, επισκέφθηκε το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και μίλησε για την πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον Ερασιτέχνη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους σπουδαστές του Κ.Α.Ρ:


Για την άσχημη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον ερασιτέχνη δήλωσε: «Ο Ερασιτέχνης δεν έχει βελτιώσει τα οικονομικά του. Το έλλειμμα, περίπου 4.000.000 που έχει δημιουργηθεί είναι απόρροια κακής διαχείρισης. Τώρα έχει καθοριστεί ένα σχέδιο δράσης που θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες με τα μηνύματα (sms) που μπορούν να στείλουν οι φίλοι της ομάδας, αλλά και με τα έσοδα από τα εισιτήρια. Επίσης, υπάρχουν συζητήσεις και με κάποιους ανθρώπους. Στη διοίκηση υπάρχουν δύο άτομα, που αυτά προσπαθούν από τη μεριά τους, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα», ενώ δεν παρέλειψε να κάνει πρόβλεψη για το μέλλον,

«Αν δεν βρεθεί λύση και η κατάσταση παραμείνει ίδια, ο ερασιτέχνης δεν θα υπάρχει την επόμενη χρονιά»

Για τα κριτήρια που επέλεξε να πάει στον Ολυμπιακό: «Αν είσαι επαγγελματίας λαμβάνεις υπόψη τις συνθήκες, την προβολή. Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό τα πράγματα ήταν καλά. Φέτος, στον Ολυμπιακό, αντιμετωπίζουμε οικονομικά προβλήματα, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πάρουμε τα χρήματα μας και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο»

Για το αν σκέφτεται να «μετακομίσει» στο εξωτερικό τόνισε: «Δεν έχω κάποια πρόταση τώρα, όμως δεδομένης της κρίσης θα έφευγα, θα πήγαινα στο εξωτερικό, κάπου που θα ήταν καλύτερα και για έμενα και για την οικογένεια μου. Πολλοί αθλητές σκέφτονται να φύγουν ακόμη και με λιγότερα χρήματα γιατί στο εξωτερικό μπορεί τα συμβόλαια να είναι μικρότερα, όμως παίρνεις σίγουρα τα χρήματα σου»

Για το κλίμα στην ομάδα, δεδομένης της άσχημης κατάστασης: «Τα πράγματα είναι δύσκολα, υπάρχουν αμφιβολίες. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ελπίζουμε στο πρωτάθλημα ή το Κύπελλο για να μπορέσουμε να πάρουμε κάποια μεταγραφή»

Για το ποια ομάδα, χρίζει φαβορί για τον φετινό τίτλο: « Νομίζω ότι η ομάδα που θα καταφέρει να αντέξει οικονομικά θα πάρει και το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα δύσκολο αγώνα με τον Ηρακλή, έχουμε βρει ρυθμό, παίζουμε καλά και βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο Ηρακλής έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο και εμείς με τον Παναθηναϊκό έχουμε τις ίδιες πιθανότητες»

Για την βελτίωση της αγωνιστικής τους κατάστασης: «Η αλλαγή οφείλεται στο γεγονός ότι τώρα ξέρουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Το μέλημα της διοίκησης δεν είναι το πρωτάθλημα, για αυτό παίζουμε χωρίς άγχος και αυτό μας βγαίνει σε καλό»

Για το τι λείπει από την Εθνική ομάδα και δεν έχει διακριθεί: «Το κακό έγινε το 2004, όπου και έφυγε ο προπονητής και ήρθαν άλλοι πολύ χειρότεροι. Το ταλέντο υπάρχει στην εθνική ομάδα, αλλά η καθοδήγηση είναι λάθος. Πέρα από αυτό και η Ομοσπονδία θα πρέπει να προσέξει. Έχουμε υποδομές, τις οποίες όμως δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, αφού δεν τις συντηρούν. Το βόλεϊ είναι αδικημένο άθλημα, όσον αφορά την προβολή του»

Για το μέλλον του και τα σχέδια του: «Θα ασχοληθώ με τις ακαδημίες. Φέτος θα δημιουργήσουμε ένα σωματείο αρχικά Beach volley και βόλεϊ όταν βρούμε κλειστό γυμναστήριο. Έχουμε κάποια ονόματα στο μυαλό μας για να εργαστούν στις ακαδημίες, με τις οποίες έχουμε σκοπό να «βγάλουμε» καλούς αθλητές. Άμεσα θέλω να αγωνιστώ ακόμη τέσσερα-πέντε χρόνια και μετά σκέφτομαι την προπονητική»

Όσον αφορά τη μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό: «Έφυγα από τον Παναθηναϊκό γιατί δεν με ήθελαν άλλο, γιατί είχα καλές σχέσεις με τον προηγούμενο πρόεδρο της ομάδας. Με τα παιδία στον Ολυμπιακό δεν είχα πρόβλημα, ήμουν με όλους φίλος. Σχετικά με τον κόσμο, αν δεν προκαλέσεις δεν έχεις πρόβλημα»

Για την καλύτερη και τη χειρότερη του στιγμή: «Όταν αγωνιζόμουν μαζί με πολύ καλούς παίκτες και Ολυμπιονίκες πήρα τις καλύτερες εμπειρίες. Επίσης, ο πρώτος τελικός με τον Παναθηναϊκό, αυτές οι δύο ήταν οι καλύτερες στιγμές μου. Στον αντίποδα βρίσκεται ένας τραυματισμός (διάστρεμμα) που αποκόμισα πριν τρία χρόνια και ακόμη ταλαιπωρούμαι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου