ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Τελικά, ποιος έχει γενέθλια;

Τελικά, ποιος έχει γενέθλια;
3 | 2 | 2011 10:26

Ξεκίνησε σαν ΠΟΑ, έγινε ΠΠΟ, συνέχισε ΠΠΑΟ και κατέληξε ΠΑΟ. Τελικά, ποιος από τους 4 έκλεισε τα 103 χρόνια;



Μας έχουν τρελάνει με τα 103 χρόνια που κλείνει σήμερα (03/01) ο ΠΑΟ ή όπως αλλιώς έχει γίνει στο πέρασμα των χρόνων για να μείνει το 1908 ως έτος ίδρυσης.

Το σωματείο που ξεκίνησε να υφίσταται ως ΠΟΑ (Ποδοσφαιρικός όμιλος Αθηνών) το 1908, που στην πορεία άλλαξε και έγινε ΠΠΟ (Πανελλήνιος Ποδοσφαιρικός Όμιλος) το 1909, μετά, το 1918, έγινε ΠΠΑΟ και κατά το 1924 κατέληξαν στο ΠΑΟ (Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος). Αλλά, κατά τα άλλα έχουν103 χρόνια ιστορίας.

Οσο βέβαια για το χρώμα της ομάδας όλοι γνωρίζουν ότι η πρώτη φανέλα δεν είχε πράσινο χρώμα, καθώς αυτό ήρθε μετά από χρόνια. Εν τω μεταξύ, είναι και πολλοί που δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν τα γενέθλια είναι σήμερα ή στις 06/02…

Αυτά παθαίνουν όσοι έχουν αλλάξει τόσες φορές ονόματα και ταυτότητες ομάδας μέχρι να το… πετύχουν! Απλά να καταλάβουμε και εμείς σε ποιον από όλους πρέπει να ευχηθούμε γιατί δεν είναι ούτε ένας, ούτε δύο…

Όπως και να έχει, το καλύτερο γλέντι ήταν το επετειακό για τον ΠΟΑ στα 100 χρόνια, εκεί που ο Θρύλος του έκανε το καλύτερο δώρο και οι οπαδοί του Θρύλου εύχονταν "χρόνια πολλά και μια τεσσάρα δώρο από τον Πειραιά"!

Όπως και να έχει το "Χρόνια πολλά" είναι η καλύτερη ευχή για τον πελάτη, αφού όσο θα υπάρχει τόσο θα διατηρείται και η… πελατειακή σχέση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου