ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Αίσχος!

Αίσχος!
3 | 2 | 2011 - Μπάσκετ

Παίζουν με τη νοημοσύνη μας. Ο αθλητικός δικαστής απεφάνθη για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Ζωφριά στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Εξόντωσε την κακομοίρα την ΑΕΚ με πρόστιμο ύψους… 3.200 ευρώ. Παρακαλούσαν τόσον καιρό και μίλαγαν για προπαγάνδες, για περαστικούς από την εξωτική και πανέμορφη Ζωφριά που έκαναν φασαρίες… Και τους υπολόγισαν και από πάνω.

 

Καμαρώστε την ποινή τους… «Επιβάλλει στην ΑΕΚ ΚΑΕ: α) για ομαδικά υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.000,00€ και β) για ρίψη καπνογόνου εκτός του αγωνιστικού χώρου, πρόστιμο 2.200,00€, για το ως άνω αγώνα».


Καταλαβαίνετε ότι παίζουν με τη νοημοσύνη μας; Πρώτον… Διευκρινίζουν ότι τα υβριστικά δεν είχαν αποδέκτη φυσικά πρόσωπα. Ο Μπουρούσης (ας πούμε) τι είναι; Δεν είναι φυσικό πρόσωπο; Είναι κάτι άλλο; Είναι… βουνό; Τα οικογενειακά του πρόσωπα που έβριζαν; Ούτε αυτά συνιστούν φυσικά πρόσωπα.

Πάμε στο άλλο… ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. Το ΠΑΡΚΕ δεν είναι αγωνιστικός χώρος. Το καπνογόνο δεν έπεσε μέσα στο παρκέ, όπως λέει ο αθλητικός δικαστής «ρίψη εκτός αγωνιστικού χώρου», έπεσε κάπου αλλού. Στον περιβάλλοντα χώρο ας πούμε. Και οι παίκτες του Ολυμπιακού που αυτούς στόχευαν δεν ήταν μέσα στο παρκέ. Παίζανε σε αλάνα έξω.

ΡΩΤΑΜΕ ΕΥΘΕΩΣ: Υπήρξε προσωρινή διακοπή; ΝΑΙ ή όχι; Ποιος την προκάλεσε αυτή, περαστικοί;

Δείτε παρακάτω τις φωτό και θα διαπιστώσετε πως το καπνογόνο πέφτει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μέσα στο παρκέ δηλαδή, πριν απομακρυνθεί.

Το καπνογόνο πέφτει καθαρά μέσα στον αγωνιστικό χώρο
Στις παραπάνω δύο φωτογραφίες, έχει ήδη απομακρυνθεί, αλλά πρώτα έχει πέσει στο παρκέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου